Corona-nieuws

De Willem in tijden van corona

LAATSTE NIEUWS:
Het is inmiddels geen 'nieuws' meer. De deuren van Theater De Willem blijven nog even gesloten. We blijven zeggen, dit vinden wij natuurlijk ontzettend jammer en staan ​​dan ook te popelen om jou weer te mogen ontvangen.

Heb je kaarten, dan krijg je automatisch bericht
Heb je kaarten voor een voorstelling in deze periode, dan krijg je uiteraard bericht, maar dit kan even duren. We vragen om jullie geduld en begrip. Antwoorden op e-mails en telefoontjes kunnen door alle administratieve drukte die dit met zich meebrengt langer duren. Het is helaas niet anders.

Kijk hier voor alle veranderingen, annuleringen en nieuwe speeldata.


EERDERE BERICHTEN:

Nieuw programma online
We brengen ook graag nog iets positiefs! Onze directeur Erik Groeneweg heeft weer een prachtig programma samengesteld en daar zijn wij super trots op! Reden voor een klein feestje. Laat je verrassen door cabaretiers, leuke familievoorstellingen, dans of muziek. Er is voor ieder wat wils. Het nieuwe programma bevat voorstellingen vanaf februari tot en met juni. Bekijk hier het programma.

JA! We mogen weer!
Maar dan wel voor maximaal 30 bezoekers per voorstelling. Ondanks dat we veel voorstellingen moeten verplaatsen en / of hebben moeten annuleren, kunnen we ook met plezier vertellen dat we een aantal nieuwe voorstellingen hebben kunnen boeken. Dus kom in december gezellig naar De Willem. Bekijk hier het programma.

Wat een achtbaan! We gaan weer zelfs dicht!
Wat een achtbaan is het afgelopen weken, maanden! Maar helaas, er zijn weer nieuwe, aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus. Met ingang van woensdag 4 november 2020 vinden er voor tenminste 2 weken geen voorstellingen en / of evenementen plaats in Theater De Willem en is het theater gesloten. Deze maatregelen zorgen ervoor dat er voorstellingen verplaatst moeten worden. Natuurlijk doen wij er alles aan om zoveel mogelijk voorstellingen te behouden. Voor sommige vinden wij een nieuwe speeldatum, voor anderen lukt dat helaas niet. Wij brengen iedereen met kaarten zo snel mogelijk op de hoogte!


Theater De Willem gaat weer zelfs dicht.
Na de persconferentie van 13 oktober rest ons niets anders, dan de deuren weer even te sluiten.

Met slechts 30 bezoekers krijgen de toch al noodlijdende artiesten nog meer verlies, dus dat gaan we ze niet geactiveerd. De consequentie is wel, dat we voor al die mooie voorstellingen die gepland stonden tot en met 11 november op zoek moeten naar nieuwe data. Zodra we die gevonden hebben, krijgen kaarthouders onmiddellijk bericht. Daarbij krijgen ze ook de keuze om kaarten te houden of terug te geven.


Uitgestelde en afgelaste voorstellingen
In de eerste instantie waren we álle voorstellingen die tussen maart en juni 2020 geannuleerd. Inmiddels is echter duidelijk, dat ook in de maanden januari tot en met juni van 2021 de 1,5 meter regels blijven gelden. Daarom moeten de meeste voorstellingen niet een keer verplaatst worden. Zodra daar duidelijkheid over is, gaan we mensen benaderen die kaarten hebben voorstellingen die worden ingehaald, volgend jaar of nog verder in de toekomst. Ook daar krijgt iedereen de keuze: kaarten houden of gewoon geld terug. Dat is een administratie van jewelste, dus we proberen het een beetje gecontroleerd te doen. Heb je nog kaarten, houd ze vooral vast, je krijgt absoluut bericht van ons. Een opsomming van alle verplaatsingen vind je hier.


Steun Theater De Willem en word Vriend!

Wil je Theater De Willem steunen in deze uitdagende tijden, word dan Vriend van De Willem! Theater De Willem is al decennia lang een trouwe vriend voor velen. Zo'n vriend bij wie je je altijd thuis en welkom voelt, die je opbeurt als je uit je hum bent. Zo'n vriend die je aan het lachen maakt, die je ontroert en verwondert, zo'n vriend die kleur aan het leven geeft! Zo'n fijne vriend willen we graag blijven.

Wil jij ons hierbij helpen, word dan vandaag nog Vriend van De Willem! Kijk hier voor meer informatie. Ben je al Vriend, dan help je ons enorm door je lidmaatschap te verlengen. We zijn je meer dankbaar dan ooit!

Programma

 • za 24 apr
  Motel Westcoast - One Of These Nights
  Motel Westcoast
  One Of These Nights
  19:30 Grote Zaal
  muziek
 • za 24 apr
  Motel Westcoast - One Of These Nights
  Motel Westcoast
  One Of These Nights
  21:30 Grote Zaal
  muziek
 • za 1 mei
  Vuile Huichelaar - Het Feest Kan Beginnen
  Vuile Huichelaar
  Het Feest Kan Beginnen
  20:15 Grote Zaal
  muziek

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws

U hebt u ingeschreven voor de nieuwsbrief