Corona-nieuws

De Willem in tijden van corona

LAATSTE NIEUWS:

Theater De Willem gaat weer even dicht.
Na de persconferentie van 13 oktober rest ons niets anders, dan de deuren weer even te sluiten.

Met slechts 30 bezoekers krijgen de toch al noodlijdende artiesten nog meer verlies, dus dat gaan we ze niet aandoen. De consequentie is wel, dat we voor al die mooie voorstellingen die gepland stonden tot en met 11 november op zoek moeten naar nieuwe data. Zodra we die gevonden hebben, krijgen kaarthouders onmiddellijk bericht. Daarbij krijgen ze ook de keuze om kaarten te houden of terug te geven.

Veranderingen worden op deze pagina gepubliceerd.


EERDERE BERICHTEN:


Uitgestelde en afgelaste voorstellingen
In eerste instantie hadden we álle voorstellingen die tussen maart en juni 2020 geannuleerd waren (en die nog wel konden worden verplaatst) verplaatst naar data in de komende kwartalen. Inmiddels is echter duidelijk, dat ook in de maanden januari tot en met juni van 2021 de 1,5 meter regels blijven gelden. Daarom moeten de meeste voorstellingen nóg een keer verplaatst worden. Zodra daar duidelijkheid over is, gaan we mensen benaderen die kaarten hebben voor voorstellingen die worden ingehaald, volgend jaar of nog verder in de toekomst. Ook daar krijgt iedereen de keuze: kaarten houden of gewoon geld terug. Dat is een administratie van jewelste, dus we proberen het een beetje gecontroleerd te doen. Heb je nog kaarten, houd ze vooral vast, je krijgt absoluut bericht van ons. Een opsomming van alle verplaatsingen vind je hier.


Steun Theater De Willem en word Vriend!

Wil je Theater De Willem steunen in deze uitdagende tijden, word dan Vriend van De Willem! Theater De Willem is al decennia lang een trouwe vriend voor velen. Zo'n vriend bij wie je je altijd thuis en welkom voelt, die je opbeurt als je uit je hum bent. Zo'n vriend die je aan het lachen maakt, die je ontroert en verwondert, zo'n vriend die kleur aan het leven geeft! Zo'n fijne vriend willen we graag blijven.

Wil jij ons hierbij helpen, word dan vandaag nog Vriend van De Willem! Kijk hier voor meer informatie. Ben je al Vriend, dan help je ons enorm door je lidmaatschap te verlengen. We zijn je meer dankbaar dan ooit!