Corona-nieuws

QR-code en legitimatiebewijs verplicht

Eindelijk… Na maanden wachten mogen wij ein-de-lijk onze deuren openen zodat je weer kunt genieten van de magie van ons theater. Wij hebben het zwaar gehad, maar wat zijn wij blij, en wat hebben de artiesten en gezelschappen weer zin om te spelen!

We willen graag beginnen met een enorme dankjewel! Dankjewel voor al je steun en geduld de afgelopen maanden. Gelukkig gloort er weer hoop aan de horizon en mogen wij jou vanaf donderdag 27 januari weer verwelkomen in De Willem! Zien we je snel?

Heb je kaarten, wacht bericht af!
Heb je kaarten voor een voorstelling? Wij gaan ons uiterste best doen om iedereen zo snel mogelijk te informeren. Door alle wijzigingen etc. kan dit even duren. We willen je dan ook vragen geen contact met ons op te nemen en bericht van ons af te wachten. Check ook zo af en toe je spambox, heel soms komen onze mails daar terecht.


Belangrijke maatregels
Het coronatoegangsbewijs, inclusief geldig legitimatie, is verplicht.

 • Als je naar het theater komt heb je een geldig coronatoegangsbewijs (in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl), je identiteitsbewijs en natuurlijk een entreekaartje nodig.

  - Kinderen tot en met 12 jaar hebben alleen een entreekaartje nodig.
  - Ben je 13 jaar? Dan heb je naast een entreekaartje, ook een coronatoegangsbewijs nodig.
  - Kinderen van 14 jaar of ouder dienen, naast een entreekaartje en een coronatoegangsbewijs, ook een geldig    legitimatiebewijs mee te nemen.

 • Bij binnenkomst wordt de CoronaCheck app/print gescand en je legitimatiebewijs gecontroleerd en bij groen licht mag je naar binnen. Vervolgens wordt een stukje verderop ook je entreekaartje gescand. Wij zijn verplicht mensen die geen coronatoegangsbewijs of identiteitsbewijs bij zich hebben, de toegang te weigeren. Wie aan de deur om die redenen geweigerd moet worden, heeft geen recht op restitutie. Chagrijnig he?

 • Er zit 1,5 meter tussen jou en andere bezoekers in de theaterzaal.

 • Ook het dragen van een mondkapje is verplicht. Zodra je plaats neemt in de zaal of in onze foyer mag het mondkapje af.

Programma

 • vr 28 jan
  Trudy Labij e.a. - Hoog Spel
  Trudy Labij e.a.
  Hoog Spel
  20:15 Grote Zaal
  toneel
  BESTEL KAARTEN
 • za 29 jan
  Christel de Laat - Hoe Dan?!
  Christel de Laat
  Hoe Dan?!
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
 • za 5 feb
  Back To The Country - Part Eleven
  Back To The Country
  Part Eleven
  20:15 Grote Zaal
  muziek

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws

U hebt u ingeschreven voor de nieuwsbrief