Corona-nieuws

QR-code en legitimatiebewijs verplicht

We kijken uit naar je komst! Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Wij volgen dan ook de richtlijnen van het RIVM. Naar aanleiding van de door het kabinet aangekondigde nieuwe maatregelen van vrijdag 26 november, hebben wij besloten onze deuren opnieuw te sluiten tot zeker 19 december. Met deze nieuwe maatregelen is het voor ons niet werkbaar open te blijven. 

Heb je kaarten, wacht bericht af!
Heb je kaarten voor een voorstelling in de komende drie weken? Wij gaan ons uiterste best doen om iedereen zo snel mogelijk te informeren. Door alle wijzigingen etc. kan dit even duren. We willen je dan ook vragen geen contact met ons op te nemen en bericht van ons af te wachten. Check ook zo af en toe je spambox, heel soms komen onze mails daar terecht.


Belangrijke maatregels
Het coronatoegangsbewijs, inclusief geldig legitimatie, is verplicht.

 • Als je naar het theater komt heb je een geldig coronatoegangsbewijs (in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl), je identiteitsbewijs en natuurlijk een entreekaartje nodig.

  - Kinderen tot en met 12 jaar hebben alleen een entreekaartje nodig.
  - Ben je 13 jaar? Dan heb je naast een entreekaartje, ook een coronatoegangsbewijs nodig.
  - Kinderen van 14 jaar of ouder dienen, naast een entreekaartje en een coronatoegangsbewijs, ook een geldig    legitimatiebewijs mee te nemen.

 • Bij binnenkomst wordt de CoronaCheck app/print gescand en je legitimatiebewijs gecontroleerd en bij groen licht mag je naar binnen. Vervolgens wordt een stukje verderop ook je entreekaartje gescand. Wij zijn verplicht mensen die geen coronatoegangsbewijs of identiteitsbewijs bij zich hebben, de toegang te weigeren. Wie aan de deur om die redenen geweigerd moet worden, heeft geen recht op restitutie. Chagrijnig he?

 • Er zit 1,5 meter meer tussen jou en andere bezoekers in de theaterzaal.

 • Ook het dragen vaneen mondkapje is verplicht. Zodra je plaats neemt in de zaal of in onze foyer mag het mondkapje af.


Tijdens de persconferentie werd geopperd dat deze richtlijnen mogelijk 19 december nodig zijn. Dat hopen we natuurlijk heel erg. We willen niets liever dan weer lekker onbekommerd genieten van theater!

Programma

 • wo 8 dec
  Sjaak Bral - Vaarwel 2021
  Sjaak Bral
  Vaarwel 2021
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
 • vr 10 dec
  Harrie Jekkers - Achter de Duinen
  Harrie Jekkers
  Achter de Duinen
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
 • za 11 dec
  Spruijt & Opperman - Heimweeen
  Spruijt & Opperman
  Heimweeen
  20:15 Grote Zaal
  cabaret

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws

U hebt u ingeschreven voor de nieuwsbrief