Coronieuws

De Willem in tijden van corona

UPDATE 1 JULI

Hoera! We mogen weer open! 
Een beetje.

Vanaf 1 juli mag Theater De Willem de deuren weer openen voor zoveel mensen als er passen op 1,5 meter afstand. In onze theaterzaal zijn dat er maximaal 120. Dat is genoeg voor allerlei leuke, swingende en ontroerende voorstellingen. In september barsten we daarom weer los, met een bescheiden programma vol onbekende pareltjes en mooie namen.

Voordat het zover is, starten we ons Zomerprogramma, twee maanden leuke en verrassende voorstellingen voor de thuisblijvers. Ook hiervoor geldt: max 120 mensen, dus op is best snel op. En omdat we in de zaal rekening moeten houden met die 1,5 meter, gaan we nog even met de hand stoelen toewijzen.

Tickets zomerprogramma 

Tickets voor de zomervoorstellingen zijn gewoon via onze website te bestellen, met uitzondering van familievoorstellingen, die zijn voorlopig uitsluitend te reserveren via e-mail. Mail de titel van de voorstelling, het gewenste tijdstip, je naam, telefoonnummer, gewenst aantal kaarten (volwassenen en kinderen <12 jaar) naar reserveren@theaterdewillem.nl. Zet er ook bij waar je het liefste wil zitten, dan houden we daar waar mogelijk rekening mee. Je krijgt vervolgens van ons een bevestigingsmail met betaalinstructies. 

Online bestellen voor familievoorstellingen kan wel via de Nationale Theater Kassa.


Uitgestelde en afgelaste voorstellingen
In de afgelopen weken hebben we bezoekers benaderd die kaarten hadden voor voorstellingen uit het afgelopen seizoen, die niet worden ingehaald. De komende weken gaan we mensen benaderen die kaarten hebben voor voorstellingen die wél worden ingehaald, deze zomer, dit najaar, volgend jaar of nog verder in de toekomst. Ook daar krijgt iedereen de keuze: kaarten houden, digitale vouchers, doneren of gewoon geld terug.
Dat is een administratie van jewelste, dus we proberen het een beetje gecontroleerd te doen. Heb je nog kaarten, houd ze vooral vast, je krijgt absoluut bericht van ons. Een opsomming van alle verplaatsingen vind je hier.

Word Vriend van De Willem!

Wil je Theater De Willem steunen in deze uitdagende tijden, word dan Vriend van De Willem. Theater De Willem is al decennia lang een trouwe vriend voor velen. Zo'n vriend bij wie je je altijd thuis en welkom voelt, die je opbeurt als je uit je hum bent. Zo'n vriend die je aan het lachen maakt, die je ontroert en verwondert, zo'n vriend die kleur aan het leven geeft!
Zo'n fijne vriend willen we graag blijven. Wil jij ons hierbij helpen, word dan vandaag nog Vriend van De Willem! Ben je al Vriend, dan help je ons enorm door je lidmaatschap te verlengen. We zijn je meer dankbaar dan ooit.

Het is fijn om Vriend van De Willem te zijn. Dit zijn de voordelen:
- Vrienden hebben voorrang bij het bestellen van kaartjes en -waar mogelijk- het kiezen van plaatsen. Dat is in deze tijd extra handig, want als er straks maar 100 mensen tegelijk naar een voorstelling mogen, zijn de kaartjes schaars!
- Vrienden betalen geen administratiekosten.
- Vrienden ontvangen regelmatig interessante achtergrondinfo en mooie aanbiedingen in hun inbox.
- Vrienden krijgen (zolang de voorraad strekt) vrijkaarten voor onze jaarlijkse preview, Het Voorgevoel, dit jaar op 24 augustus.
- Vrienden steunen het theater. En die vinden wíj́ vooral heel fijn, zeker nu! ;)

Vriend worden kost € 40,00 per seizoen. Je kunt je opgeven via het formulier op de website, maar je kunt ook mailen naar reserveren@theaterdewillem.nl.

We wensen je een fijne zomer!