Corona-nieuws

De Willem in tijden van corona

LAATSTE NIEUWS:
Het is inmiddels geen 'nieuws' meer. De deuren van Theater De Willem blijven nog zelfs gesloten. We blijven zeggen, dit vinden wij natuurlijk ontzettend jammer en staan ​​dan ook te popelen om jou weer te mogen ontvangen.

Heb je kaarten, dan krijg je automatisch bericht
Heb je kaarten voor een voorstelling in deze periode, dan krijg je uiteraard bericht, maar dit kan even duren. We vragen om jullie geduld en begrip. Antwoorden op e-mails en telefoontjes kunnen door alle administratieve drukte die dit met zich meebrengt langer duren. Het is helaas niet anders.

Kijk hier voor alle veranderingen, annuleringen en nieuwe speeldata.


Steun Theater De Willem en word Vriend!

Wil je Theater De Willem steunen in deze uitdagende tijden, word dan Vriend van De Willem! Theater De Willem is al decennia lang een trouwe vriend voor velen. Zo'n vriend bij wie je je altijd thuis en welkom voelt, die je opbeurt als je uit je hum bent. Zo'n vriend die je aan het lachen maakt, die je ontroert en verwondert, zo'n vriend die kleur aan het leven geeft! Zo'n fijne vriend willen we graag blijven.

Wil jij ons hierbij helpen, word dan vandaag nog Vriend van De Willem! Kijk hier voor meer informatie. Ben je al Vriend, dan help je ons enorm door je lidmaatschap te verlengen. We zijn je meer dankbaar dan ooit!

Programma

 • vr 21 mei
  Chris Verlaan - Man In De Maak
  Chris Verlaan
  Man In De Maak
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
 • za 29 mei
  Diederik Jekel - Orde In De Chaos
  Diederik Jekel
  Orde In De Chaos
  20:15 Grote Zaal
  diversen
 • do 3 jun
  ABBA Gold - The Concert Show
  ABBA Gold
  The Concert Show
  20:15 Grote Zaal
  muziek

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws

U hebt u ingeschreven voor de nieuwsbrief