Corona-nieuws

De Willem in tijden van corona

LAATSTE NIEUWS:
Hét moment waar we zo ont-zet-tend naar uitgekeken hebben is daar: vanaf zaterdag 5 juni mogen onze deuren weer open voor maximaal 50 bezoekers per voorstelling. We hopen dat het goed met je gaat! En wat hebben we je gemist! En wat kijken we er naar uit jou weer te mogen begroeten! Achter de schermen zijn we druk bezig met het nieuwe programma en we volgen de versoepelingen natuurlijk op de voet. Binnenkort kunnen we je meer vertellen over het nieuwe theaterseizoen. Voor nu, zet vrijdag 18 juni met hoofdletters in jouw agenda, want dan staat er iets héel leuks op de planning...

En we hebben nog meer geweldig nieuws; we hebben nog een aantal leuke voorstellingen in juni op het programma staan die binnenkort in de verkoop gaan! Bekijk hier het programma. Heb je al kaarten voor één van deze voorstellingen, dan ontvang je van ons zo snel mogelijk bericht.


Heb je kaarten voor een verplaatste of geannuleerde voorstelling?
Heb je kaarten voor een verplaatste of geannuleerde voorstelling, dan krijg je uiteraard bericht, maar dit kan even duren. We vragen om jullie geduld en begrip. Antwoorden op e-mails en telefoontjes kunnen door alle administratieve drukte die dit met zich meebrengt langer duren. Het is helaas niet anders.

Kijk hier voor alle veranderingen, annuleringen en nieuwe speeldata.


Steun Theater De Willem en word Vriend!

Wil je Theater De Willem steunen in deze uitdagende tijden, word dan Vriend van De Willem! Theater De Willem is al decennia lang een trouwe vriend voor velen. Zo'n vriend bij wie je je altijd thuis en welkom voelt, die je opbeurt als je uit je hum bent. Zo'n vriend die je aan het lachen maakt, die je ontroert en verwondert, zo'n vriend die kleur aan het leven geeft! Zo'n fijne vriend willen we graag blijven.

Wil jij ons hierbij helpen, word dan vandaag nog Vriend van De Willem! Kijk hier voor meer informatie. Ben je al Vriend, dan help je ons enorm door je lidmaatschap te verlengen. We zijn je meer dankbaar dan ooit!

Programma

 • do 24 jun
  De Fransse Eijkel - Subtropique
  De Fransse Eijkel
  Subtropique
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
  BESTEL KAARTEN
 • za 26 jun
  Roue Verveer - Omdat het niet anders kan
  Roue Verveer
  Omdat het niet anders kan
  19:30 Grote Zaal
  cabaret
  BESTEL KAARTEN
 • za 26 jun
  Roue Verveer - Omdat het niet anders kan
  Roue Verveer
  Omdat het niet anders kan
  21:30 Grote Zaal
  cabaret
  BESTEL KAARTEN

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws

U hebt u ingeschreven voor de nieuwsbrief