Corona updates

Tot 11 november geen voorstellingen

Update 14 december:
Helaas, we waren er al bang voor. Onze deuren hebben we opnieuw moeten sluiten door de harde lockdown die vanaf 14 december is ingegaan. Dit gaat duren tot en met dinsdag 19 januari 2021. Alle voorstellingen in deze periode zijn geannuleerd. Natuurlijk doen we ons best om te kijken of we sommige voorstellingen kunnen verplaatsen naar een andere datum. Uiteraard krijgt iedereen die kaarten heeft voor een voorstelling in deze periode bericht, maar dit kan zelfs duren. We vragen om jullie geduld en begrip. Antwoorden op e-mails en telefoontjes kunnen door alle administratieve drukte die dit met zich meebrengt langer duren. Het is helaas niet anders. Bekijk hier een overzicht van de geannuleerde en/of verplaatste voorstellingen.

Update 17 november:
JA! We mogen weer! Maar dan wel voor maximaal 30 bezoekers per voorstelling. Ondanks dat we veel voorstellingen moeten verplaatsen en / of hebben moeten annuleren, kunnen we ook met plezier vertellen dat we een aantal  nieuwe voorstellingen hebben kunnen boeken. Dus kom in december gezellig naar De Willem. Bekijk hier het programma .


Update 4 november:
Wat een achtbaan is het afgelopen weken, maanden! Maar helaas, er zijn weer nieuwe, aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus. Met ingang van woensdag 4 november 2020 vinden er voor tenminste 2 weken geen voorstellingen en / of evenementen plaats in Theater De Willem en is het theater gesloten. Deze maatregelen zorgen ervoor dat er voorstellingen verplaatst moeten worden. Natuurlijk doen wij er alles aan om zoveel mogelijk voorstellingen te behouden. Voor sommige vinden wij een nieuwe speeldatum, voor anderen lukt dat helaas niet. Wij brengen iedereen met kaarten zo snel mogelijk op de hoogte! Bekijk hier een overzicht van de geannuleerde en/of verplaatste voorstellingen.

Update 13 oktober:
Wel, niet, wel, niet ... Tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober 2020 is bekendgemaakt dat theaters maximaal 30 bezoekers mogen ontvangen, dit maakt het voor ons niet realistisch om open te blijven. Onze mooie programmering tot en met 11 november kan met deze beperking helaas niet doorgaan. We proberen zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen. Bekijk hier een overzicht van de geannuleerde en/of verplaatste voorstellingen.

Wel stellen we onze mooi theaterzaal wel beschikbaar voor kleinschalige ontmoetingen, zoals vergaderingen. Natuurlijk worden hierbij alle doelstellingen gevolgd. Kijk hier voor meer informatie en neem direct contact met ons op.


Versoepeling maatregelen sinds 1 juli
De versoepeling van coronamaatregelen betekent dat we de deuren weer voorzichtig openen, voor zoveel bezoekers per keer als er passen met anderhalve meter afstand. In Theater De Willem zijn dat tot maximaal 120. Theater De Willem gaat dus weer open voor voorstellingen, maar we onze ruimte ook beschikbaar voor kleinschalige ontmoetingen, zoals vergaderingen. Uiteraard worden hierbij alle richtlijnen gevolgd. Interesse? Neem dan contact met ons op!


Bewaar je ticket, geniet later.
Ben je in het bezit van tickets voor een geannuleerde / uitgestelde voorstelling? V oor alle voorstellingen hopen we een vervangende datum te vinden. Reeds geheime tickets blijven geldig voor deze nieuwe data. Eventuele vervangende data worden gecommuniceerd zodra we zeker weten dat ze doorgang kunnen vinden. Lees hier meer.


Corona-protocol
Als je naar een voorstelling komt in tijden van Corona, zijn er een paar dingen anders geregeld dan je gewend bent. Lees hier de maatregelen voor een bezoek aan ons theater .


We hebben je meer dan nodig - Woord Vriend van De Willem
Het noodgedwongen sluiten van de deuren bet enorme financiële schade voor Theater De Willem. Natuurlijk zijn we verzinnen en doen we er alles aan om redelijk door deze crisis te komen. Maar we hebben onze Vrienden nu meer nodig dan ooit. Theater De Willem is al decennia lang een trouwe vriend voor velen. Zo'n vriend bij wie je je altijd thuis en welkom voelt, die je opbeurt als je uit je hum bent. Zo'n vriend die je aan het lachen maakt, die je ontroert en verwondert, zo'n vriend die kleur aan het leven geeft! Zo'n fijne vriend willen we blijven.

Wil jij ons hierbij helpen, word dan vandaag nog Vriend van De Willem (en zegt het voort!). Klik hier voor info en aanmelden.