Update 20 mei

Versoepeling maatregelen na 1 juni
De versoepelingen van coronamaatregelen die eerder door het kabinet werden aangekondigd, kunnen doorgaan! Dat betekent dat we de deuren weer voorzichtig mogen openen, voor maximaal 30 bezoekers per keer.
Theater De Willem gaat nog niet open voor voorstellingen, maar we stellen onze ruimte wel beschikbaar voor kleinschalige ontmoetingen, zoals vergaderingen. Uiteraard worden hierbij alle gestelde richtlijnen gevolgd. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Naar verwachting (fingers crossed) zullen per 1 juli de maatregelen verder versoepeld worden en kunnen we 100 personen per keer ontvangen. We zijn druk bezig met het vormgeven van een mooi zomerprogramma. Daar vertellen we je binnenkort natuurlijk alles over.

Bewaar je ticket, geniet later.
Ben je in het bezit van tickets voor een geannuleerde/uitgestelde voorstelling? Voor alle voorstellingen hopen we een vervangende datum te vinden. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig voor deze nieuwe data. Eventuele vervangende data worden gecommuniceerd zodra we zeker weten dat ze doorgang kunnen vinden. >>> lees meer

Word Vriend van De Willem
Het noodgedwongen sluiten van de deuren betekent enorme financiële schade voor Theater De Willem. Natuurlijk zijn we inventief en doen we er alles aan om redelijk door deze crisis te komen. Maar we hebben onze Vrienden nu meer nodig dan ooit. 
Theater De Willem is al decennia lang een trouwe vriend voor velen. Zo'n vriend bij wie je je altijd thuis en welkom voelt, die je opbeurt als je uit je hum bent. Zo'n vriend die je aan het lachen maakt, die je ontroert en verwondert, zo'n vriend die kleur aan het leven geeft! 
Zo'n fijne vriend willen we blijven. Wil jij ons hierbij helpen, word dan vandaag nog Vriend van De Willem (en zegt het voort!). Klik hier voor info en aanmelden.