Na de feestelijke Papendrechtse avond bij Jochem Myjer hebben Theater De Willem en Luxor Theaters de handen weer inéén geslagen voor een fantastische aanbieding. Voor drie van de allermooiste voorstellingen die volgend seizoen in Rotterdam te zien zijn, mochten we op twee dagen kaarten reserveren voor ons eigen publiek!

Hoe bestel je kaarten?

  • Klik hieronder op de gewenste voorstelling en datum (de exclusieve link is vanaf 13 mei, 10.00 uur beschikbaar).
  • Je wordt direct doorgelinkt naar het ticketingsysteem van het Luxor Theater. 
  • Doorloop het bestelproces. 
  • Klik tijdens het bestelproces eerst op 'gebruik promotiecode' en vul vervolgens de promotiecode in. De promotiecode voor alle voorstellingen is De Willem. Na het invoeren van de promotiecode kun je het gewenste aantal kaarten invoeren. 
  • Kaarten bestellen is mogelijk tot en met 30 juni of zo lang de voorraad strekt!
  • Luxor rekent € 3,00 bestelkosten.

Bert Visscher

Donderdag 31 oktober, 20.00 uur

Zaterdag 2 november, 20.00 uur

Entree € 31,00 (Rang 1)

Bert Visscher doet al jaren zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde puinhoop. Nu dreigt er opnieuw chaos als zigeunerfamilie Tokko Pepetto haar woonwagens wil neerzetten op de plek waar een strijkijzerhandel windmolens wil bouwen. Visscher stort zich er weer vol in en is daarbij “onbetaalbaar geestig”, aldus Algemeen Dagblad. En geen angst: Hij Wordt Vanzelf Moe.

 

Waardenberg & De Jong

Donderdag 16 januari, 20.00 uur

Zaterdag 25 januari, 20.00 uur

Entree € 39,50 (Rang 1) Maximum van 6 kaarten per bestelling!

Waardenberg en De Jong kijken om naar wat ze ooit allemaal maakten in het theater (1987-1999). Om nu al die oude acts klakkeloos op te voeren, dat is ook weer zoiets. De tijden zijn veranderd. Laat het Rotterdamse duo, dat furore maakte met absurde acts en waaghalzerij zich iets ontzeggen? Durven ze nog op grote hoogte een stalen balk te schilderen?

Een bizarre mix van oude acts en nieuwe vondsten, in het hier en nu, wild aan elkaar gelijmd. Alleen te zien in Luxor!

Hello Dolly!

Zaterdag 29 februari 2020 (try out), 20.00 uur. Entree € 63,00 (Rang 1)

Donderdag 12 maart, 20.00 uur. Entree € 53,00 (Rang 1)

Hello, Dolly! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer beseft ze dat deze man ideaal is voor…haarzelf! Geestige verwikkelingen en beroemde liedjes is een meesterlijk avondje uit! Met o.a. Paul de Leeuw en Freek Bartels.