Theaterabonnement

Deze informatie heeft alleen betrekking op seizoen 2018-2019!

Een abonnement is eenvoudig een serie van minimaal 5 voorstellingen uit het programma. De prijs wordt bepaald door de voorstellingen die je zelf kiest. Mocht er een voorstelling verplaatst worden of niet doorgaan dan word je daarover ingelicht.

Als je onverhoopt niet kunt, is het mogelijk anderen te verblijden met jouw kaarten. Gekochte kaarten worden niet teruggenomen. (Wel is het altijd mogelijk kaarten om te ruilen voor een tegoedbon waarmee je op een later moment opnieuw theaterkaarten bij ons kunt aanschaffen. Voor deze service brengen wij €3,00 in rekening.)

Thuis stel je een abonnement samen. Je stuurt het bestelformulier uit de programmakrant op. Je krijgt eerst een rekening, na betaling krijgt je de toegangsbewijzen thuisgestuurd. Administratiekosten € 8,00. Je kunt ook kiezen voor e-tickets, die je zelf uitprint of op een mobiele telefoon zet. Administratiekosten € 1,00.

Het aantal kaarten per voorstelling mag best verschillen.

Hoe meer kaarten je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Daarnaast zijn er kortingen voor senioren en CJP-houders. Bij elke voorstelling staat de entreeprijs exact vermeld.

Abonnement
Een abonnement is niet meer of minder dan een bestelling van ten minste vijf voorstellingen. Aan een abonnement zijn een aantal voordelen verbonden:

  • Je weet tenminste zeker dat je gaat, je hebt de kaarten in huis, de afspraken liggen vast.
  • Je hebt eerste keus. De bestelformulieren, waarop vijf of meer voorstellingen zijn ingevuld, worden eerder verwerkt. Je hebt dus meer kans op kaarten.
  • Je krijgt korting. Bij 5 voorstellingen krijg je 5% korting, bij 6 voorstellingen 6% enzovoorts, tot 10% korting bij 10 of meer voorstellingen. Het aantal kaarten per voorstelling mag best verschillen.
  • Het abonnement is niet persoonsgebonden. Als je bij nader inzien toch een avondje niet kunt, geef je de kaarten gewoon cadeau aan iemand anders.

Je kunt het abonnement aanvragen door te bestellen via deze site, middels het bestelformulier op deze site óf het formulier uit onze brochure te gebruiken.

bestelformulier_2018-2019 website


Vul het in, sla het op en mail het naar reserveren@theaterdewillem.nl of print het uit en stuur het op naar Theater De Willem, Postbus 192, 3350 AD Papendrecht

Administratiekosten: € 8,00, tenzij u kiest voor e-tickets.

Er zijn enkele voorstellingen die niet in aanmerking komen voor abonnementenkorting. Dit zijn Richard Groenendijk en alle voorstellingen met een eenheidsprijs.

Minder dan vijf voorstellingen


Ook als je wel kaarten wilt bestellen, maar niet aan vijf voorstellingen komt, kun je het bestelformulier uit het boekje of op de website gebruiken. Je formulier komt aan de beurt als alle abonnementen verwerkt zijn, maar dat is in elk geval vóór de start van de losse verkoop.

In de vrije verkoop, vanaf maandag 3 september 2018

Aan de kassa: Je kunt terecht bij de Ticketshop bij de ingang van het Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110 in Papendrecht. Openingstijden: op werkdagen van 7.00 tot 15.00 uur en daarnaast op maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 21.30 uur, en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.30 uur.

Telefonisch reserveren: Voor iedere voorstelling kunt u telefonisch reserveren op werkdagen van 7.00 tot 15.00 uur en daarnaast op maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 21.30 uur, en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.30 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefoonnummer 078-615 82 26.
Bij telefonisch reserveren wordt altijd om een telefoonnummer en e-mailadres gevraagd. Telefonisch gereserveerde kaarten moeten binnen twee weken na reservering zijn afgehaald, anders vervalt de reservering.
Valt de voorstelling binnen twee weken na reservering dan kun je de kaarten ook afhalen in het theater vanaf één uur voor de voorstelling, tot uiterlijk één kwartier voor aanvang.

Je kunt de telefonische reservering ook schriftelijk afhandelen: op verzoek krijg je een rekening thuis of in de mail. Na betaling worden de kaarten toegezonden. Administratiekosten voor kaarten in het lopende seizoen: € 4,00 per rekening.

Via de website: je kunt een bestelformulier downloaden, maar voor individuele voorstellingen is het ook mogelijk kaarten te bestellen én betalen via de website.

De administratie van Theater De Willem is gevestigd in het theater aan de Van der Palmstraat 4, 3351 HA Papendrecht.
Telefoonnummer voor kaartverkoop en informatie: 078-615 82 26.
Telefoon directie, techniek en administratie: 078-641 14 21
e-mail: reserveren@theaterdewillem.nl
Directeur: Erik Groeneweg
Toneelmeester: Senol Ünlütürk
Administratrice: Marian Kranendonk
Publiciteitsmedewerkster: Elsemarie Valstar