Theaterabonnement

Een abonnement is eenvoudig een serie van minimaal 5 voorstellingen uit het programma. De prijs wordt bepaald door de voorstellingen die u zelf kiest. Mocht er een voorstelling verplaatst worden of niet doorgaan dan wordt u daarover ingelicht.

Als u onverhoopt niet kunt, is het mogelijk anderen te verblijden met uw kaarten. Gekochte kaarten worden niet teruggenomen. (Wel is het altijd mogelijk kaarten om te ruilen voor een tegoedbon waarmee u op een later moment opnieuw theaterkaarten bij ons kunt aanschaffen. Voor deze service brengen wij €3,00 in rekening.)

Thuis stelt u een abonnement samen. Zonder postzegel stuurt u het bestelformulier uit de programmakrant op. U krijgt eerst een rekening, na betaling krijgt u uw toegangsbewijzen thuisgestuurd. Administratiekosten € 8,00.

Het aantal kaarten per voorstelling mag best verschillen.

Hoe meer kaarten u bestelt, hoe meer korting u krijgt. Daarnaast zijn er kortingen voor senioren en CJP-houders. Bij elke voorstelling staat de entreeprijs exact vermeld.

Abonnement
Een abonnement is niet meer of minder dan een bestelling van ten minste vijf voorstellingen. Aan een abonnement zijn een aantal voordelen verbonden:

  • U weet tenminste zeker dat u gaat, u heeft de kaarten in huis, de afspraken liggen vast.
  • U hebt eerste keus. De bestelformulieren, waarop vijf of meer voorstellingen zijn ingevuld, worden eerder verwerkt. U hebt dus meer kans op kaarten en meer kans op de plaatsen die u het liefste hebt.
  • U krijgt korting. Bij 5 voorstellingen krijgt u 5% korting, bij 6 voorstellingen 6% enzovoorts, tot 10% korting bij 10 of meer voorstellingen. Het aantal kaarten per voorstelling mag best verschillen.
  • Het abonnement is niet persoonsgebonden. Als u bij nader inzien toch een avondje niet kunt, geeft u de kaarten gewoon cadeau aan iemand anders.

U kunt het abonnement aanvragen door het bestelformulier op deze site óf het formulier uit onze brochure te gebruiken.

bestelformulier_2017-2018 website
Vul het in, sla het op en mail het naar reserveren@theaterdewillem.nl of print het uit en stuur het op naar Theater De Willem, Antwoordnummer 44, 3350 VB Papendrecht

Administratiekosten: € 8,00.

Er zijn enkele voorstellingen die niet in aanmerking komen voor abonnementenkorting. Dit zijn Richard Groenendijk, Moeders En Zonen, Klein Orkest, Jochem Myjer en alle voorstellingen met een eenheidsprijs.

Minder dan vijf voorstellingen

Ook als u wel kaarten wilt bestellen, maar niet aan vijf voorstellingen komt, kunt u het bestelformulier uit het boekje of op de website gebruiken. Uw formulier komt aan de beurt als alle abonnementen verwerkt zijn, maar dat is in elk geval vóór de start van de losse verkoop.

In de vrije verkoop, vanaf maandag 4 september 2017

Aan de kassa: U kunt ’s middags tijdens kantooruren (13.30 tot 17.00 uur) terecht bij de Ticketshop van het theater aan de Van der Palmstraat 4,3351 HA Papendrecht.

Telefonisch reserveren: Voor iedere voorstelling kunt u telefonisch reserveren op maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefoonnummer 078-615 82 26.
Bij telefonisch reserveren wordt altijd om uw telefoonnummer en adres gevraagd. Telefonisch gereserveerde kaarten moeten binnen twee weken na reservering zijn afgehaald, anders vervalt de reservering.
Valt uw voorstelling binnen twee weken na reservering dan kunt u uw kaarten ook afhalen in het theater vanaf één uur voor de voorstelling, tot uiterlijk één kwartier voor aanvang.

U kunt uw telefonische reservering ook schriftelijk afhandelen: op uw verzoek krijgt u een rekening thuis. Na betaling worden uw kaarten toegezonden. Administratiekosten voor kaarten in het lopende seizoen: € 4,00 per rekening.

Via de website: u Kunt een bestelformulier downloaden, maar voor individuele voorstellingen is het ook mogelijk kaarten te bestellen én betalen via de website.

De administratie en de Ticketshop van Theater De Willem zijn gevestigd in het theater aan de Van der Palmstraat 4, 3351 HA Papendrecht.
Telefoonnummer voor kaartverkoop en informatie: 078-615 82 26.
Telefoon directie, techniek en administratie: 078-641 14 21
e-mail: reserveren@theaterdewillem.nl
Directeur: Erik Groeneweg
Toneelmeester: Senol Ünlütürk
Administratrice: Carla de Jong
Publiciteitsmedewerkster: Elsemarie Valstar


Ga naar de Facebook van Theater De Willem Ga naar de Twitter van Theater De Willem