Wordt jij onze nieuwe collega?

Medewerker (theater-)techniek allround (20 uur/week)

VACATURE

Je bent het aanspreekpunt voor alle zaken met betrekking tot theatertechniek voor de gezelschappen op de dag van de voorstelling. Daarnaast speel je een essentiële rol gedurende de voorstelling om die tot een succes te maken en een zaal vol gasten een onvergetelijke beleving te geven.
Buitenom de voorstellingen kunnen we ook op jou rekenen als het gaat om het onderhoud van de licht- en geluidsinstallaties en weet je daar natuurlijk van de hoed en de rand. Ook voor klein dagelijks onderhoud in het pand, draai jij je hand niet om.

WIJ ZOEKEN

We zoeken een flexibele, gezellige, gastvrije en hard werkende collega met hart voor theater op onze schaal! Uiteraard vragen wij ook wel wat werkervaring en zijn er opleidingseisen! Wil je die weten en de volledige vacature inzien, klik dan hier!

CONTACTGEGEVENS

Reageren kan door uiterlijk 26 juni een e-mail te sturen met je motivatiebrief en CV naar ericvanschijndel@theaterdewillem.nl.
Voor meer informatie of vragen over de vacature kan je contact opnemen met onze coördinator podiumtechtniek Senol Unluturk, senolunluturk@theaterdewillem.nl of 06-38822993.