Kaartverkoop begonnen, Guido Weijers, Dutch Eagles en Motel Westcoast uitverkocht!

De kaartverkoop van Theater De Willem is nu serieus begonnen. De loting heeft plaats gehad, zoals het er nu uitziet krijgt iedereen wat-ie heeft aangevraagd, behalve bij Guido Weijers en Motel Westcoast, want daarvoor zijn wat meer kaarten aangevraagd dan we plaatsen hebben.
Iedereen krijgt bericht, in het verloop van deze of volgende week. Mensen van wie we geen e-mailadres hebben krijgen op z'n vroegst vrijdag bericht. Bij de bevestiging zit ook een factuur.
Het kaartverkoopsysteem gaat uit van de best beschikbare plaats, dus wie aan de beurt wass in de loting, kreeg de - op dat moment - beste plekken. Ben je het daar echt niet mee eens, neem dan contact met ons op. Behalve bij Guido Weijers, The Dutch Eagles en Motel Westcoast kunnen we nog overal schuiven en dat doen we graag voor je. Onze medewerkers zitten van maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur klaar bij de Ticketshop bij het theater aan de Van der Palmstraat 4, 078-6411421.

Vanaf nu kunnen de overige kaarten gekocht worden via de website en het bestelformulier. Het is nog steeds mogelijk een abonnement te bestellen (kaarten voor 5 voorstellingen of meer) met de bijbehorende korting, maar bedenk wel: tenzij je kiest voor e-tickets, brengen we € 8,00 administratiekosten per bestelling in rekening.

Vanaf maandag 3 september is de Ticketshop bij het Sportcentrum weer dagelijk open voor de losse verkoop.