Coronieuws

In verband met de verscherpte maatregelen rondom het indammen van het Coronavirus gaan alle voorstellingen tot 1 juni in Theater De Willem niet door.

Hoe nu verder?

  • Alle bezoekers worden per mail geïnformeerd over de afgelaste voorstelling(en).
  • We kijken bij alle afgelaste voorstellingen of deze kunnen verplaatsen naar een andere datum.
  • Omdat er op dit moment nog geen duidelijkheid is of er direct na 1 juni weer gespeeld kan worden, worden nieuwe data voorlopig nog niet gecommuniceerd. Deze afspraak is landelijk gemaakt in goed overleg met de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) en de theaterproducenten.
  • Tot nader bericht worden gekochte kaarten niet teruggenomen. Ook worden er geen tegoedbonnen verstrekt. Ook deze afspraak is landelijk gemaakt in goed overleg met de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) en de theaterproducenten.
  • Zodra er meer bekend is, krijgen kaarthouders bericht over verder afhandeling en is deze informatie ook op onze website en Facebookpagina te vinden.
Ons kantoor is eveneens gesloten. Wel zijn we per mail bereikbaar via reserveren@theaterdewillem.nl. Houd er rekening mee dat we niet zo snel kunnen reageren als u van ons gewend bent.

Dank voor je geduld en begrip!