JTSP Challenges

JTSP Challenges

De verlenging van de lockdown betekent dat de lessen, repetities, voorstellingen etc. van JeugdTheaterSchool Papendrecht tot en met 9 februari niet door kunnen gaan. Dat is natuurlijk ontzettend jammer. De medewerkers staan dan ook te popelen om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan en hebben nagedacht over hoe ze de kinderen toch wekelijks een theatraal uitstapje kunnen bieden. Op deze manier kan iedereen genieten van theater maken én creatief bezig zijn.

JTSP Challenges
JeugdTheaterSchool Papendrecht komt met de JTSP Challenges! Iedere week komt er een uitdagende challenge online. Dat zijn kleine toegankelijke opdrachtjes in het teken van theater. En het mooiste ervan is, je hoeft alleen mee te doen als je er zin in hebt! Denk aan een sprookje uitbeelden met maar drie foto’s of een decor bouwen van wc rollen. De JeugdTheaterSchool vraagt wel het resultaat te delen.

Mee doen?
De challenges komen wekelijks online via Facebook (www.facebook.com/JTSPapendrecht) en Instagram (@JeugdTheaterSchool_Papendrecht). Leerlingen van JTSP krijgen de challenges ook via de e-mail. Bekijk hier de challenges en houd onze social media in de gaten voor meer informatie!