Nieuw programma online

Nieuw programma online

Het nieuwe theaterprogramma van seizoen 2021-2022 staat nu online!
Bekijk hier het programma.


Grote namen en kleine parels
Van cabaret tot toneel en van muziek tot familievoorstellingen, het is allemaal te zien in Theater De Willem. Om er maar een paar te noemen; Karin Bloemen, Veldhuis en Kemper, Simone Kleinsma, Fred van Leer, Het Groot Niet Te Vermijden, Harrie Jekkers, Huub Stapel, Johan Derksen, Richard Groenendijk, Frank Boeijen, Jon van Eerd, Slagerij van Kampen, Ashton Brothers en 3JS. Kinderen kunnen genieten van onder andere Woezel en Pip, Bumba, Bing, Pieter Konijn en Dolfje Weerwolfje.

We beginnen rustig aan - kaartverkoop start binnenkort
Omdat het op dit moment nog onduidelijk is wat er straks (vanaf september) mogelijk is, beginnen wij rustig aan. Het is alleen mogelijk het programma online te bekijken, kaarten reserveren kan dus nog niet. We willen pas gaan verkopen als er meer zekerheid is, meer duidelijkheid is over hoeveel gasten wij mogen ontvangen. Hiermee voorkomen we dat we jullie eventueel weer moeten teleurstellen. Als het zover is, schreeuwen wij dat natuurlijk van de daken.

Vrienden van Theater De Willem krijgen een week voorrang met het bestellen van kaarten. Ben je nog geen Vriend? Meld je dan snel aan en profiteer van nog meer voordelen!