Bestel nu kaarten!

Bestel nu kaarten!

Het nieuwe theaterprogramma voor het hele seizoen staat al op de website, maar afgelopen maandag is de kaartverkoop dan ook echt gestart. Ook zin om alvast ergens naar uit te kijken en zeker te zijn van goede plaatsen en plek bij een favoriete artiest? Voor een aantal voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen is slechts nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dus wees er snel bij.

Start van het theaterseizoen
We hebben een heerlijk eerste weekend met fantastische voorstellingen. Muziekliefhebbers kunnen donderdag 9 september genieten van wereldhits als Mrs. Robinson, Cecilia, The Sound Of Silence, The Boxer en Homeward Bound. El Condor Pasa, Scarborough Fair, Bridge over Troubled Water en nog veel meer! Syb van der Ploeg en Maarten Peters, twee sympathieke singer- songwriters, voelen elkaar feilloos aan en delen al jaren het podium. Nu brengen zij de muziek van hun jeugdidolen naar het theater, samen met twee muzikanten.

Natuurlijk kan het theater ook niet wachten om de jongste bezoekers te verwelkomen! Zaterdag 11 september kunnen kinderen vanaf 5 jaar lachen om ‘kapot’-grappige situaties en liedjes, zo hard als zij durven, tijdens de voorstelling Kapot Vet van Vet Kindercabaret. Zondag 12 september is het hele theater van Dikkie Dik, want het is feest. De oranje kater is jarig en dat wordt niet alleen in de zaal gevierd, ook de theaterfoyer wordt omgetoverd tot een kattenwereld. De voorstelling van Dikkie Dik is voor iedereen vanaf 2 jaar.

Bovenstaande namen zijn pas enkele van vele namen uit het programma. Het complete theaterprogramma is hier te vinden. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.