Onze deuren zijn geopend!

Onze deuren zijn geopend!

We willen graag beginnen met een enorme dankjewel! Dankjewel voor al je steun en geduld de afgelopen maanden. Gelukkig gloort er weer hoop aan de horizon en mogen wij jou vanaf donderdag 27 januari weer verwelkomen in De Willem! Zien we je snel?

Maatregelen
We mogen weer open, we kunnen dit niet vaak genoeg zeggen, maar wel met de nodige aanpassingen. Want vanuit de overheid zijn er diverse maatregelen aangekondigd voor onze sector waar we rekening mee moeten houden:

  • Je hebt een geldig coronatoegangsbewijs en je identiteitsbewijs nodig. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar of ouder. Houd deze, samen met je entreebewijs, ook gereed, zo gaat de doorstroming ook wat sneller, is wel zo handig met dit weer.
  • Er zit 1,5 meter tussen jou en andere bezoekers in de theaterzaal. Daar waren we nou juist vanaf, dus we moeten weer nieuwe plaatsen gaan toewijzen. We proberen de nieuwe kaarten nog naar je te mailen, en anders krijg je ze aan de deur. We doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen, maar in de meeste gevallen kun je niet je huidige stoel- en rijnummer aanhouden. We hopen dat je daar begrip voor hebt.
  • Een mondkapje tijdens het lopen is verplicht. Zit je in de zaal of op een stoel in de foyer, dan mag deze uiteraard af.
  • De horeca is geopend tot 22.00 uur.
Kaarten reserveren
Natuurlijk kan je gewoon weer kaarten reserveren voor één van onze mooie voorstellingen. Blader hier door ons programma en bestel snel.

Graag tot snel in De Willem