Met herkenbare verhalen, vlijmscherpe grappen en een cynische ondertoon staat Kees van Amstel met zijn derde voorstelling in De Willem.

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.Kees van Amstel is een Nederlandse comedian, cabaretier, columnist, schrijver, acteur en daarnaast een fervent onderwijsmannetje. Je kent hem onder andere als vaste comedian bij Comedytrain, schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet, vaste columnist op NPO Radio 1, grappenmaker voor Spijkers Met Koppen en als één van de breinen achter Dit Was Het Nieuws. De pers over Kees van Amstel 
'Kees van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken. In zijn knap geconstrueerde cabaretsolo weet hij ook de hoofdlijn vast te houden.' (De Volkskrant)

'Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven​​​​​​.' (Trouw)

'Kees van Amstel is een sterke verhalenverteller die over het vermogen beschikt om tegenslag om te buigen naar gouden grappen.' (Telegraaf)

dit vind je vast ook leuk