Thrillerkomedie; wie heeft de moord gepleegd? Jij bent getuige!

Wij hebben het toneelstuk Enkele Reis, door Trouw omschreven als Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen’, helaas moeten missen door de lockdown, maar het stuk was landelij kzo'n succes dat een vervolg niet kon uitblijven. 
Dezelfde schrijver en regisseur, Lex Passchier, maakte opnieuw een thrillerkomedie, Hoog Spel, waarin het wederom draait om een moord en om de vraag wie het gedaan heeft. Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Jij bent als publiek getuige van een gebeurtenis waardoor deze toneelavond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt.


De hoofdrollen worden vertolkt door theatergrootheden Johnny Kraaijkamp jr, Doris Baaten en Trudy Labij. Hun feilloze gevoel voor timing en grote talent voor komisch acteren zullen ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit en de zaal met een grote glimlach verlaat.Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels. Voorheen schreef hij ook de zinderde stukken voor het Thrillertheater.

dit vind je vast ook leuk

 • vr 17 dec
  Omdenken - Zoals Verwacht Loopt Alles Anders
  Omdenken
  Zoals Verwacht Loopt Alles Anders
  20:15 Grote Zaal
  diversen
  BESTEL KAARTEN
 • vr 14 jan
  Dutch Eagles - Gold
  Dutch Eagles
  Gold
  20:15 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN
 • zo 13 feb
  Jeroen van Veen - The Best of Einaudi
  Jeroen van Veen
  The Best of Einaudi
  14:30 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN