Vanaf 2 jaar. 60 minuten zonder pauze. Verwachte eindtijd ca. 15.00 uur

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg... de held van de buurt is weer terug met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam opnieuw in actie in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.Knutsel jouw ooglapje, kom verkleed en meet & greet na afloop!
Wil jij, net als Norbert, ook een échte piraat zijn? Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat! Brandweerman Sam nodigt iedereen uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.


dit vind je vast ook leuk

 • wo 2 mrt
  Pieter Konijn - Het Verhaal Van Pieter Konijn
  Pieter Konijn
  Het Verhaal Van Pieter Konijn
  14:00 Grote Zaal
  familie
  BESTEL KAARTEN
 • wo 2 mrt
  Pieter Konijn - Het Verhaal Van Pieter Konijn
  Pieter Konijn
  Het Verhaal Van Pieter Konijn
  16:00 Grote Zaal
  familie
  BESTEL KAARTEN
 • vr 8 apr
  RUMAG - RUMAG Theater-Event
  RUMAG
  RUMAG Theater-Event
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
  BESTEL KAARTEN