Chris Verlaan neemt je mee in zijn wonderlijke wereld.

Chris Verlaan is data-analist, woonachtig in Almere en heeft autisme. ‘Word autist, word autist, het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist’, zong Chris in een uitverkocht Luxortheater in Rotterdam, waarop zowel de jury als het publiek van Cameretten hem tot winnaar kroonde. '
Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme' (de Volkskrant).

Het afgelopen jaar was voor Chris heerlijk overzichtelijk. Alle beperkingen gaven hem rust en boden nieuwe inzichten, een jaar om nooit te vergeten. Chris gaat het nog missen. Na maanden lockdown dringt het opeens tot Chris door dat hij zich echt weer onder het theaterpubliek moet gaan begeven. We hopen er het beste van.De pers over Chris Verlaan tijdens Cameretten
'Hilarische teksten’ en ‘aan zelfspot ontbreekt het Chris Verlaan geenszins.' (Trouw)

'Een bijzonder talent.' (Volkskrant)

'Zijn programma is persoonlijk maar in sterke woordgrapjes raakt hij ook aan wereldse zaken en de actualiteit.' (Telegraaf)

'Chris Verlaan, antiheld, die met zijn trage energie en dito lichaamsbewegingen op de lachspieren werkt.'(Het Parool)

'Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn… Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid.' (Jury Cameretten)


 

dit vind je vast ook leuk

 • vr 25 feb
  Rob Scheepers - Gulzig
  Rob Scheepers
  Gulzig
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
  BESTEL KAARTEN
 • do 10 mrt
  Thijs van de Meeberg - Meer dan mogelijk
  Thijs van de Meeberg
  Meer dan mogelijk
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
  BESTEL KAARTEN
 • do 24 mrt
  Milo Berlijn - Mens Erger Je Niet
  Milo Berlijn
  Mens Erger Je Niet
  20:15 Grote Zaal
  diversen
  BESTEL KAARTEN