Jandino Asporaat is terug in De Willem met zijn nieuwe voorstelling PerspectiefHij gaat weer het podium op, zo 'imperfect' als hij is. Lekker gestoord, zeer gefocust en vooral open voor andere perspectieven. 

Twee mensen kunnen naar exact dezelfde situatie kijken, maar het toch allebei anders beleven. Om te kunnen begrijpen hoe diegene tot een totaal andere conclusie is gekomen uit dezelfde situatie, zegt men: bekijk het dan eens vanuit een ander perspectief. Het zal je verbazen hoeveel je kan leren als je niet door het leven gaat met een “ik-heb-altijd-gelijk” houding, maar eerder een open nieuwsgierige blik vanuit een ander perspectief. De waarheid ligt immers in het oog van de toeschouwer, dat is dan wel vanuit welke hoek je het bekijkt natuurlijk.

Jandino denkt dat we dit nu juist nodig hebben, af en toe een ander perspectief, in deze wereld vol ‘perfecte’ mensen. Hij gaat weer het podium op, zo ‘imperfect’ als 'ie is. Lekker gestoord, zeer gefocust en vooral open voor andere perspectieven.

Het gaat een mooie avond worden. Hij heeft jullie gemist.

dit vind je vast ook leuk

 • vr 20 jan
  Eva Poppink e.a. - De Regels van Floor
  Eva Poppink e.a.
  De Regels van Floor
  19:30 Grote Zaal
  familie
  BESTEL KAARTEN
 • wo 8 feb
  Henk-Jan Koershuis - Hoe Word Ik Gezond 90?
  Henk-Jan Koershuis
  Hoe Word Ik Gezond 90?
  20:15 Grote Zaal
  diversen
  BESTEL KAARTEN
 • za 25 feb
  Silvester Zwanenveld - Zwiijgrecht
  Silvester Zwanenveld
  Zwiijgrecht
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
  BESTEL KAARTEN