René van Kooten, gevierd musicalartiest èn rockzanger, gaat samen met jou Op zoek naar René.

“Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden.” Deze beschouwing hoorde René eigenlijk net iets te vaak tijdens zijn 25-jarige carrière. En als je dan ook nog eens 50 wordt in hetzelfde jaar schreeuwt dit om een zoektocht, een queeste. Want wie is René eigenlijk? De musicalacteur? De rockzanger? Geschiedenisdocent? Of toch die brave huisvader?

Samen met een wisselende, bekende gastartiest, een swingende, rockende live band én jou gaat René op zoek naar het antwoord op deze vragen. Zelfspot, humor, bekende liedjes uit René zijn carrière en interactie met de zaal zijn de ingrediënten van een theatershow die eigenlijk met geen enkele andere te vergelijken is. Met als basis de unieke stem en podiumpersoonlijkheid van deze musicalster, die zichzelf van al zijn kanten laat zien. Van musical tot rock en van breekbaar tot dikke party.

René maakt een reis langs zijn eigen (muzikale) herinneringen en voegt uiteindelijk, samen met jou er een nieuwe, onvergetelijke, aan toe.

dit vind je vast ook leuk

 • za 22 okt
  De Grote Haay - Muk
  De Grote Haay
  Muk
  14:00 Grote Zaal
  familie
  BESTEL KAARTEN
 • zo 19 mrt
  Laura Fygi - Nightclub
  Laura Fygi
  Nightclub
  14:30 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN
 • do 20 apr
  Jop Wijlacker en Dennis Kolen - Two Of Us - Acoustic Lennon & McCartney
  Jop Wijlacker en Dennis Kolen
  Two Of Us - Acoustic Lennon & McCartney
  20:15 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN