Speelduur: 45 minuten
3+


Juffrouw Van Dale  is een echte voorleesjuf, ze woont in de bibliotheek en soms, heel soms komt ze tevoorschijn om zomaar een verhaaltje voor te lezen. Moet je wel eens niesen? Grote kans dat Juffrouw Van Dale dan in de buurt is. Want ze is een beetje stoffig!

Als Juffrouw Van Dale haar neus laat zien, weet je dat er een mooi verhaal op komst is. Dit keer gaat ze voorlezen uit het boek ‘Beertje en de apenstreken’. Beertjes papa is dierenarts in een heel groot dierenpark waar alle dieren los mogen lopen. Dieren beleven ook wel eens avonturen, daar weet Beertje alles van want op zaterdag mag ze mee om papa te helpen in het dierenpark!

Spel: Babette van Veen
 

Laat je vooraf schminken!
Miranda schmink is inmiddels al vanaf 1 september 2012 een bekende schminkster in Papendrecht en omgeving. Regelmatig te vinden bij de kindervoorstellingen die in Theater De Willem plaatsvinden. De kids nodigen wij dan ook uit om tijdig voor de voorstelling aanwezig te zijn zodat je de tijd heb om je te laten schminken door Miranda. Je bent al welkom een uur vooraf de voorstelling, kom tijdig dat voorkomt teleurstellingen 

dit vind je vast ook leuk

 • vr 9 dec
  Ellen Pieters, Han Oldigs - Adam & Eva 2.0
  Ellen Pieters, Han Oldigs
  Adam & Eva 2.0
  20:15 Grote Zaal
  toneel
  BESTEL KAARTEN
 • zo 12 feb
  Henny Huisman - Het Achterste van mijn Tong
  Henny Huisman
  Het Achterste van mijn Tong
  14:30 Grote Zaal
  show
  BESTEL KAARTEN
 • di 28 feb
  Huub Cooijmans - De Magische Kast
  Huub Cooijmans
  De Magische Kast
  14:30 Grote Zaal
  familie
  BESTEL KAARTEN