Leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar als je na twee jaar binnenzitten nog steeds geen barré akkoorden kent, geen woord Portugees hebt geleerd en Oorlog en Vrede niet hebt gelezen, gaat het er dan ooit nog van komen in dit leven?

Jong als hij zich voelt, zou je niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij even gaat zitten. En als er niemand in de buurt is, ontsnapt hem soms een ‘Hèhè..’ Ook kan Johan stiekem genieten van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes.

Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat u uw eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet.De pers over eerdere programma’s
'Eerlijk, grappig en ontroerend (…) IJzersterk cabaret.' – NRC ****

'Met het grootste gemak schakelt hij tussen hilariteit en ontroering.' – Theaterkrant ****

Over Johan Goossens
Over zijn ervaringen als leraar op een ROC schreef Johan twee bestsellers: Wie heeft er wél een boek bij zich? en Jongens, ik wil nu toch écht beginnen. Op televisie bereikte hij veel mensen door mee te doen aan programma's als De Roast van Ali B en De Roast van Hans Klok en Wie is de mol. Kleine Pijntjes wordt Johans achtste cabaretprogramma. Daarnaast kwam in januari 2022 zijn boek Met mensen werken uit.
 

dit vind je vast ook leuk

 • wo 15 feb
  Edward Reekers - Makers aan de Praat
  Edward Reekers
  Makers aan de Praat
  20:15 Grote Zaal
  diversen
  BESTEL KAARTEN
 • vr 24 mrt
  Joris Linssen & Caramba - Dichterbij
  Joris Linssen & Caramba
  Dichterbij
  20:15 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN
 • vr 12 mei
  Martijn Kardol - De Situatie
  Martijn Kardol
  De Situatie
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
  BESTEL KAARTEN