speelduur: 60 minuten zonder pauze
3+


Kikker en zijn vriendjes, bekend van de boeken van Max Velthuijs, zijn al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus maakt hij nu weer een uitstapje naar het theater. In de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical Kikker is verliefd! Duik je mee met Kikker en zijn vriendjes in een vrolijk, muzikaal avontuur!

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

De voorstelling Kikker is verliefd! is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs, uitgegeven door Uitgeverij Leopold. Het is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor.

Na de voorstelling kun je Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

dit vind je vast ook leuk

 • wo 12 apr
  JeugdTheaterschoolPapendrecht - "Ik draag haar met me mee"
  JeugdTheaterschoolPapendrecht
  "Ik draag haar met me mee"
  20:00 Grote Zaal
  familie
  BESTEL KAARTEN
 • zo 23 apr
  Diverse artiesten - De Scheepsjongens van Bontekoe
  Diverse artiesten
  De Scheepsjongens van Bontekoe
  14:30 Grote Zaal
  familie
  BESTEL KAARTEN
 • vr 12 mei
  Martijn Kardol - De Situatie
  Martijn Kardol
  De Situatie
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
  BESTEL KAARTEN