Opgericht op 5 mei 1945. Onze ouders, grootouders en overgrootouders groeiden er mee op; The Dutch Swing College Band is nog steeds Nederlands meest toonaangevende en bekendste jazz-orkest. Natuurlijk zijn er steeds aanpassingen, zonder dat die afbreuk doen aan de befaamde sound. 

Rhytm is our Business is een energieke show van het verjongde orkest met verfrissende arrangementen van de afgelopen 100 jaar.High Tea
Wij maken jouw bezoek aan De Willem graag compleet met onze High Tea. Dus kom voorafgaand of na afloop van een voorstelling gezellig met vriendinnen, opa en/of oma, moeder, zus of iemand anders genieten van liters thee en zoete en hartige hapjes. Een perfecte mogelijkheid om onbeperkt bij te kletsen en te genieten van een prachtige voorstelling.

Bestellen
De High Tea is per persoon € 17,00. De High Tea kan online worden toegevoegd tijdens het bestellen van toegangskaarten. Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je toch een High Tea? Stuur dan een mail naar reserveren@theaterdewillem.nl. We ontvangen graag het aantal personen en de datum van de voorstelling. De High Tea is tot een week voorafgaand aan de voorstelling te reserveren. 

dit vind je vast ook leuk

 • za 11 feb
  Johan Goossens - Kleine Pijntjes
  Johan Goossens
  Kleine Pijntjes
  20:15 Grote Zaal
  cabaret
  BESTEL KAARTEN
 • zo 19 mrt
  Laura Fygi - All Of Me
  Laura Fygi
  All Of Me
  14:30 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN
 • zo 21 mei
  Diverse Artiesten - Stayin' Alive Disco Fever
  Diverse Artiesten
  Stayin' Alive Disco Fever
  20:15 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN