120 minuten met pauze. Verwachte eindtijd ca. 22:35 uur.

Na het waanzinnige succes van Rot Op Met Je Geraniums nemen de legendarische zangers Rudy Bennett, Theo van Es en acteur/ schrijver Maarten Spanjer je in De Beatshow mee terug naar de nostalgische jaren 50 en 60. Dat doen zij met hits, verhalen en herinneringen. De hits worden gezongen door Rudy (The Motions) en Theo (The Shoes), maar ook Polle Eduard (Tee Set) en singer/ songwriter Specs Hildebrand leveren vocale bijdragen. Maarten vertelt hilarische verhalen en haalt herinneringen op. Het geheel wordt begeleid door de band The New Motions.
 
De Beatshow is een feelgood show met onvergetelijke hits en hilarische verhalen van een groep babyboomers die de nozems en de hippies uit de jaren 50 en 60 nog heeft meegemaakt.
 
Het in september te verschijnen album van Rudy Bennett en de band The Motions, met nog nooit eerder vertoond werk van Robbie van Leeuwen, componist van o.a. nederpopklassiekers ‘Wasted Words’ en ‘Venus’, zal voor het eerst ten gehore worden gebracht in De Beatshow.
 
Muzikanten: Rudy Bennett (zang), Theo van Es (zang), Specs Hildebrand (zang, gitaar), Polle Eduard (zang, bass), Alan McLachlan (gitaar), Ruud Saelman (drums) en PP Everts (toetsen).