Geen vroegboekkorting.

De knuffelbejaarde van Nederland is terug in het theater! Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.
Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten.
De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.
 
Met: Beau Schneider, Mike Weerts, Rufus Hegeman, Britte lagcher, Myrthe Burger en Cynthia Abma/Anne-Marie Jung.

Regie: Gijs de Lange
Bewerking: Léon van der Sanden
 
Extra leuk: in Hendrik Groen - Zolang er leven is zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers. Wil jij jouw koor aanmelden, mail naar: hendrikgroen@bostheaterproducties.nl
 
Hendrik Groen over de voorstelling Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken:
“Heerlijke avond uit. Goed gedaan jongelui."

Het is voor deze voorstelling mogelijk om al eerder dan 27 mei 9.00 uur (start voorverkoop) kaarten te bestellen. Bel hiervoor de kassa op 078-6411421, of stuur een mailtje naar reserveren@theaterdewillem.nl. Vermeld in het onderwerpveld Hendrik Groen en zet in de mail uw naam, adresgegevens, emailadres en het gewenste aantal kaarten.