Zoektocht naar de tumultueuze relatie tussen country en rock.

Na meer dan tweehonderd uitverkochte voorstellingen rond de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty dit seizoen in de geschiedenis van de countryrock. Vanaf de jaren zestig begonnen rockmuzikanten country-elementen aan hun muziek toe te voegen. Her Majesty speelt onder meer werk van de pioniers (zoals Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark), countryrockhelden van een decennium later (The Band, CCR, Grateful Dead) en muziek van meer eigentijdse artiesten, denk aan Wilco en The Jayhawks.
 
Met: Theo Sieben (gitaar en zang), Jelle Paulusma (gitaar en zang), Diederik Nomden (gitaar, toetsen en zang), Dirk Schreuders (bas) en Bauke Bakker (drums en zang).De pers over Her Majesty
'Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie.' (de Volkskrant over ‘Déjà vu’)‘...wat is het een zegen voor de zalen – en de bezoekers – dat deze vijf muzikanten elkaar gevonden hebben.’ (Dagblad van het Noorden | 15 feb. 2020)

‘...muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Probeer elders maar eens een vijfmansband met vijf van zulke stemmen te vinden. Alles messcherp.’ (Dagblad van het Noorden | 15 feb. 2020)

‘Blijft bijzonder hoe dicht Paulusma bij Neil Young komt; alleen Southern Man is al een bezoek waard.’ (Dagblad van het Noorden | 15 feb. 2020)

'Wat Lentink met zijn snaren uitvreet is onnavolgbaar: van bluegrass-banjo en mandoline tot aan de typische country-‘steel.’ (Dagblad van het Noorden | 15 feb. 2020)

'...door Nomden gezongen She van Gram Parson...bloedstollend mooi.’ (Dagblad van het Noorden | 15 feb. 2020)

dit vind je vast ook leuk