Een grote nieuwe Nederlandse musical over artiesten op de schnabbeltour. Hit-zangers Lonneke (Mariska van Kolck) en Rolf (Tony Neef) ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega en gaan terug in de tijd. Een meeslepend, hilarisch en romantisch verhaal over dromen die bedrog zijn, stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers en eindeloze busritten. Soms lijkt het heel duidelijk over wie al die mooie, gekke en stoute verhalen gaan, maar dan toch ook weer niet.
Tussendoor worden de mooiste Nederlandse stukken gezongen, als ‘Spiegelbeeld’, ‘Ritme van de regen’, ‘Telkens weer’, ‘Sammy’’ , ‘Sophietje’, ‘Land van Maas en Waal’, ‘Ik ben gelukkig zonder jou’, ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Brandend zand’ en vele andere tophits. Ook met Julia Berendse, Willemijn van Holt e.a.
 
Voorafgaand aan deze voorstelling is er ook een lekkere en gezellige High Tea. Op het menu staan o.a. de volgende lekernijen: saucijzenbroodje, kaasbroodje, club sandwich, brie sandwich, amandelbroodje, roomsoes, brownie, mini pudding broodje, petit fours en koffie of thee.  Aanvang 12.30 uur, Entree € 15,75. Je kunt de kaarten voor de high tea tegelijk met de kaarten voor de voorstelling bestellen, maar uiterlijk maandag 10 februari.