Heel Holland Lacht staat garant voor een avond onbezonnen lachen!

Niet alles is koek en ei. Een bezoek aan de patisserie is nog nooit zo leuk geweest! Een koekje van eigen deeg? Of wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend? Niets is wat het lijkt… Theater van de Klucht brengt opnieuw een tv-hit op de planken. De klucht Heel Holland Lacht is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment. 

Een bezoek aan deze taartenwinkel vergeet je nooit meer. Maak bij de taartenvitrine kennis met de strenge eigenaresse die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar taarten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige Eddy om het draaiende te houden. Krijgen ze een koekje van eigen deeg of moeten ze op eieren lopen? Wat doet trouwens die klant die dagelijks langskomt maar nooit wat bestelt en wat gebeurt er toch met al die taarten? 

De rollen in Heel Holland Lacht worden vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee. Een flinke uitdaging, want de drie acteurs vertolken gezamenlijk dertien rollen! Naast acteur is Arijan van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. “Met ‘Heel Holland Bakt’ als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk”, aldus een enthousiaste Arijan. “Maar wie een bakwedstrijd verwacht, vind de hond in de pot…. Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot de gekste taartenwinkel die je maar kunt bedenken!” De regie van ‘Heel Holland Lacht’ ligt in handen van Paul van Ewijk. 

Duur: 110 minuten met pauze

 


De pers
Arijan van Bavel: Nieuwe Koning van de Klucht.” - AD

Reusachtige clichés zorgen voor de perfecte klucht” – Theaterkrant.nl****

Arijan van Bavel is een meester in komische timing” – Musicalnieuws.nl

Arijan van Bavel is koning van de Klucht” - Dagblad van het Noorden

De komische timing is perfect” – Ilovetheater.nl*****

Gewoon een avondje keihard lachen” – Theaterparadijs.nl**** 

Arijan van Bavel is koning van de Lach“ - Albert Verlinde