Eenheidsprijs.

Excelsior Papendrecht komt met twee nieuwe concerten in juli in samenwerking met Theater de Willem. Op vrijdag 10 juli ‘De Wereld Is Van Iedereen - deel 1’ en op zaterdag 11 juli ‘De Wereld Is Van Iedereen - deel 2’. Excelsior is daarmee een van de eerste orkesten in Nederland die weer in het theater te zien is, een unieke primeur. Uiteraard volledig conform de richtlijnen van het RIVM.

Op de vrijdagavond staan het Klein Orkest (het opleidingsorkest van Excelsior), het Saxofoonorkest, de Slagwerkgroep en de Steelbandgroep op het podium. Bij het Klein Orkest staan de leerlingen van Excelsior centraal, een orkest bomvol Papendrechts muzikaal talent. De slagwerkgroep gaat los met swingende en halsbrekende ritmiek en de Steelband ‘Barrelbeat’ komt met de zomerse sferen waar we al maanden naar snakken.

Kaarten bestellen kan met een e-mail naar reserveren@theaterdewillem.nl. Zet er je naam en telefoonnummer in, met hoeveel mensen je wilt komen kijken en of er mensen uit verschillende huishoudens bij zitten. Je krijgt dan van ons een factuur en na betaling de tickets thuis.

 

niet reserveerbaar