Eenheidsprijs. 60 minuten zonder pauze

Excelsior Papendrecht komt met twee nieuwe concerten in juli in samenwerking met Theater de Willem. Op vrijdag 10 juli ‘De Wereld Is Van Iedereen - deel 1’ en op zaterdag 11 juli ‘De Wereld Is Van Iedereen - deel 2’. Excelsior is daarmee een van de eerste orkesten in Nederland die weer in het theater te zien is, een unieke primeur. Uiteraard volledig conform de richtlijnen van het RIVM.

Op de zaterdag staat het Orkest van Excelsior op het podium. Samen met de Papendrechtse singer-songwriter Fransesco Daniel brengen zij een muzikaal gevarieerd programma. Er zijn - vooralsnog - twee optredens gepland, om 15:30 en 19:00 uur. Vanwege de Corona maatregelen mogen er maar 70 bezoekers per keer het concert bijwonen. Wees er dus snel bij.


Kaarten bestellen kan met een e-mail naar reserveren@theaterdewillem.nl. Zet er je naam en telefoonnummer in, met hoeveel mensen je wilt komen kijken en of er mensen uit verschillende huishoudens bij zitten. Je krijgt dan van ons een factuur en na betaling de tickets thuis.

niet reserveerbaar