Eenheidsprijs. Matinee. 13.30 en 16.00 uur

De Nederlandse rock ’n roll tributeband The Wieners brengt een prachtige ode aan de Koningen van de Samenzang. Nog eens zwijmelen bij ‘Wake up little Susie’, ‘Bye Bye Love’ en ‘Till I kissed you’. Alsof Don en Phil er in persoon zijn. Hun harmonieuze samenzang domineerde in de jaren ’50 en ’60 de hitparades. Tussen de liedjes weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers. The Wieners bestaan uit Rob Roemers (zang en gitaar), Jaap Wijn (zang en gitaar), Geurt Engelsman (contrabas) en Jan Timmermans (drums). 

Kaarten bestellen kan met een e-mail naar reserveren@theaterdewillem.nl. Zet er je naam en telefoonnummer in, met hoeveel mensen je wilt komen kijken en of er mensen uit verschillende huishoudens bij zitten. Je krijgt dan van ons een factuur en na betaling de tickets thuis.

Voorafgaand aan de voorstelling van 13:30 uur is er ook een lekkere en gezellige High Tea met lekkernijen als hartige broodjes en wraps, koeken, soezen en ander luxe gebak en koffie of thee. Aanvang 12.30 uur, Entree € 15,75. Je kunt de kaarten voor de high tea tegelijk met de kaarten voor de voorstelling bestellen, maar uiterlijk maandag 18 mei. 

niet reserveerbaar