In verband met de verscherpte maatregelen rondom het indammen van het Coronavirus is deze voorstelling geannuleerd. We proberen afgelaste voorstellingen zoveel mogelijk te verplaatsen naar een andere datum. Alle bezoekers met reeds gekochte kaarten worden per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht. 

Op 11 juli stond het Orkest van Excelsior voor het eerst sinds de uitbraak van de corona-crisis in het theater, en was daarmee ook de eerste show sinds de heropening van Theater de Willem. Gedurfd, gewaagd en een enorme berg werk om dit mogelijk te maken. Maar niet voor niets. De voorstelling was vrijwel direct uitverkocht en de kritieken waren lovend. En daarom komen ze dit jaar met nog een show. Op vrijdag- en zaterdagavond 30 en 31 oktober.

Het orkest weet al jaren te verrassen met succesvolle en vernieuwende samenwerkingen met diverse grote artiesten. En ook deze keer zijn ze daarin geslaagd. Excelsior gaat de samenwerking aan met de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Een van de beste militaire orkesten wereldwijd. De Marinierskapel past door alle maatregelen niet als geheel op het podium. Daarom zullen voor de pauze het koperkwintet en het dansorkest (met zangeres!) optreden. Na de pauze zal het orkest van Excelsior te horen zijn. Onder andere met solisten van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Een gevarieerde avond van licht klasiek tot swing en pop.

De titel van de show, Bridge Over Troubled Water, verwijst naar de spreekwoordelijke brug die Excelsior samen met de Marinierskapel bouwt naar het nieuwe tijdperk, het nieuwe normaal. Een tijdperk waarin het orkest zich in bochten wringt om te doen wat zij zo graag doet, muziek maken op hoog niveau. Het podium wordt uitgebouwd, het publiek en orkestleden zitten uit elkaar en er kan slechts een beperkt aantal toeschouwers de zaal in. Het is helaas niet anders. Maar samen met de Marinierskapel en het Theater heeft het orkest haar weg gevonden om dit mogelijk te maken. Samen bouwen zij een brug naar het nieuwe normaal, een Bridge Over Troubled Water.
 

Niet reserveerbaar