In verband met de verscherpte maatregelen rondom het indammen van het Coronavirus is deze voorstelling geannuleerd. We proberen afgelaste voorstellingen zoveel mogelijk te verplaatsen naar een andere datum. Alle bezoekers met reeds gekochte kaarten worden per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht. ​​​​​​​

Na haar met vier- en vijfsterrenbekroonde soloprogramma ‘List, Shaffy & Piaf’ brengt Musical Award Winnaar (in 2018 en 2020) Renée van Wegberg een ode aan Nederlandse zangeressen met ‘Renée Doet De Dames’.

Het hart op tafel. Dat is wat Renée van Wegberg zich ten doel stelt, in deze opmerkelijke tijd waarin voor haar alles tot stilstand kwam en ruimte ontstond voor bezinning. In haar zoektocht naar bekende en onbekende Nederlandse parels kwam ze zichzelf tegen en vond ze muzikale herkenning. Nummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen, maar ook pop- en rockdiva’s als Trijntje Oosterhuis en Anouk komen voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical. Met persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Bijgestaan door muzikanten Ivo Schols en Berry Janssen wordt het een intiem theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.

Over Renées eerste solodebuut werd geschreven: 

"Een podiumpersoonlijkheid die moeiteloos twee uur weet te boeien". "Een sterk solodebuut" - Algemeen Dagblad ★★★★ 

"Een modeluitgave van lef, muzikaliteit, allure en goede smaak" - Dagblad van het Noorden ★★★★★ 

"Renée van Wegberg is op weg een ster te worden" - Parool 

“Renée van Wegberg maakt een verpletterende indruk als leading lady.’’ - Theaterparadijs ★★★★★ 

 “De beste chansonnière uit haar generatie in Nederland” - Musicaljournaal


Matinee. 75 minuten zonder pauze
 

Niet reserveerbaar