We hadden dit eigenlijk al zien aankomen! Het is natuurlijk fijn dat er weer versoepelingen komen, maar helaas horen wij daar niet bij. De maatregelen die voor ons gelden worden wederom voortgezet. Helaas mag Theater De Willem nog steeds niet open en moeten wij onze deuren tot zeker 25 januari gesloten houden. Deze voorstelling is dan ook geannuleerd. Heb je kaarten, krijg je zo snel mogelijk bericht. Hij confronteert, reageert en inspireert. Rauw cabaret dat het hart aanspreekt.

De anderhalve meter samenleving blijkt in de praktijk moeilijk na te leven. Ruim tweederde van de Nederlanders heeft in de supermarkt of op het werk last van mensen die te dichtbij komen, van het wachten in een rij of van voordringers… Er is genoeg om ons druk over te maken. Maar waarom maken we het onszelf zo lastig? En hoe kunnen we op een leuke en spontane manier omgaan met het Nieuwe Normaal?


Mens erger je niet 1.5! Dat is de lachspiegel die Milo Berlijn, gangmaker in aardigheid, ons voorhoudt. Aan de hand van hilarische en rake voorbeelden laat hij zien hoe we elke dag weer genadeloos onze eigen frustraties organiseren, zeker in coronatijd.

Het kan anders en dat begint bij onszelf. Vanuit het besef dat een positieve actie altijd leidt tot een positieve reactie. Of je een bijzondere, leuke of gave dag hebt, heb je zelf in de hand. Milo Berlijn, al jaren een veelgevraagd spreker op het gebied van menselijke interactie, staat nu in het theater. Hij confronteert, reageert en inspireert. Rauw cabaret dat het hart aanspreekt.

Heb je al iemand een compliment gegeven die zich wel houdt aan het Nieuwe Normaal? Sterker nog, heb je zo iemand dan ook spontaan bedankt met een duim omhoog? Milo wel. Hij vertelt er aanstekelijk over. De verblufte respons van de persoon in kwestie, de bijval van de omstanders. Mens erger je niet 1.5!


Duur: 100 minuten zonder pauze

 

dit vind je vast ook leuk

 • wo 30 mrt
  Roy Grunewald en Esmay Usmany - Soedah, Laat Maar......
  Roy Grunewald en Esmay Usmany
  Soedah, Laat Maar......
  20:15 Grote Zaal
  show
  BESTEL KAARTEN
 • vr 22 apr
  Ashton Brothers - Medicine Show
  Ashton Brothers
  Medicine Show
  20:15 Grote Zaal
  show
  BESTEL KAARTEN
 • zo 24 apr
  Ernst, Bobbie en de Rest - Weten Het Niet Meer
  Ernst, Bobbie en de Rest
  Weten Het Niet Meer
  13:30 Grote Zaal
  familie
  BESTEL KAARTEN