Vanaf 4 jaar, 75 minuten zonder pauze. Verwachte eindtijd ca. 15:45 uur.

Diep in de oceaan, tussen koraalbos en vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren, betoverende stem en zeeblauwe ogen is zij de lieveling van haar vader, de koning. Als een schip vergaat, redt de Zeemeermin de mensenprins en wordt verliefd op hem. Een boze tovenares bedenkt gemene plannen om een weerzien te verhinderen. Een sprookjesachtige musical met o.a. Sita Vermeulen.
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

Recensies

Theaterkrant.nl
"Met veel humor, vrolijke liedjes en gestroomlijnde choreografieën nemen ze de hele zaal mee."


Musicalsites.nl
"Zo zoet als het verhaal, zo zoet is ook de persoonlijkheid van de prinses gespeeld door Sita. Met haar mooie liefelijke stem en vloeiende bewegingen geeft zij Elize een lief en innemend karakter mee. Kelvin Wormgoor is als prins een frisse en energieke persoonlijkheid. Naast een vrolijke, knappe verschijning heeft Kelvin nog eens een prachtige zangstem waarmee het begeerlijke prinsenpakket compleet is."

Theaterparadijs.nl
"De Kleine Zeemeermin De Musical is een duidelijke, lachwekkende en vrolijke voorstelling voor de hele familie."

Musicalnieuws.nl
"Naast dat het er allemaal erg mooi uit ziet, wordt het ook nog eens uitgevoerd door een cast waar je U tegen zegt!"

ILoveTheater.nl
"Want zoals we van Van Hoorne Entertainment gewend zijn in hun sprookjesmusicals, wordt de rol van de bad guy in het verhaal vervangen door het komische duo Titus en Fien. Door hun goede chemie samen weten ze de boel onder water weer flink op stelten te zetten."


KidsErOpUit.nl
"De musical is doorspekt van humor en vrolijkheid. Regelmatig klinkt er van zowel kinderen als volwassenen gelach door de zaal."

MammieMammie.nl
"In het stuk zat humor in voor de kids, maar ook voor de volwassenen. Daarnaast had de cast mooie kostuums aan en bevat de show een goede dosis aan zang en dans. Kortom: een leuke show voor het gezin!"


MamasLiefste.nl
"Door de kostuums en het mooie decor word je ook echt meegenomen onder water en heeft Van Hoorne Entertainment weer een prachtige musical voor dit theaterseizoen op de planken staan."


HuisjeVolLiefde.com
"Ik heb op mijn plaats weer zo genoten van haar snoetje. Haar gelach om Titus en dat dansen op haar stoel. Sophia vond de musical dus echt heel leuk."