Reprise. 100 minuten zonder pauze. Verwachte eindtijd ca. 22:00 uur.

Paradijskleier; dé theatersensatie en hit op tv, nog slechts twee maanden in de theaters te zien! 
Het eerste seizoen van Paradijskleier zorgde in het hele land voor uitverkochte zalen. Een reprise kon daarom niet uitblijven.

Tijdens de lockdown verzorgde Lenette van Dongen voor heel veel mensen op Facebook elke dag een momentje van zen en gymnastiek, waarmee ze de geestelijke gezondheid van het land op niveau hield. Nu brengt ze haar wijze lessne weer in het theater, tijdens een reprise van haar Mooiste Show Ooit.

Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is mijn lievelingsdag. De pers over Paradijskleier
'Van Dongen is ook in dit programma weer een wonder van expressiviteit. Ze kan zaken die al honderd keer door andere cabaretiers zijn bespot, geheel nieuw leven inblazen.' (NRC)

'
Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen.” (...) Lenette van Dongen in deze vorm heeft ons nog veel te zeggen en laat ons vooral onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf.' (Algemeen Dagblad)
 
'De artieste zit vol levenslust en weet dat in haar nieuwe programma 'Paradijskleier' aanstekelijk over te brengen. Ze voelt zich krachtiger dan ooit .' (...) 'Sentimenteel wordt de voorstelling nergens, daarvoor weet ze op tijd de boel te relativeren en door een lekker dancenummer in te zetten en op een trampoline mee te springen.' (Telegraaf)
 
'Geen schone schijn, maar echt geluk staat centraal in Paradijskleier, misschien wel de troostrijkste voorstelling uit haar oeuvre.' (Theaterkrant)

'
Het publiek staat centraal. Het ontroerend hoogtepunt bereikt ze als ze iemand het podium op trekt die aangeeft wel een troostrijk lied te kunnen gebruiken. Ze zingt diegene persoonlijk toe, met zo veel intense liefde dat het lijkt alsof ze elkaar al jaren kennen. En in zekere zin is dat misschien ook wel zo, want Van Dongen heeft altijd al een sterke band met haar publiek. Die focus op het geluk van haar publiek levert een warm bad op, vol troost en plezier.' (Theaterkrant)

'
Lenette van Dongen staat vitaal en expressief op het toneel, met een reeks scherpe observaties en mooie liedjes.' (de Volkskrant)

dit vind je vast ook leuk