Thrillerkomedie; wie heeft de moord gepleegd? Jij bent getuige!

Wij hebben het toneelstuk Enkele Reis, door Trouw omschreven als Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen’, helaas moeten missen door de lockdown, maar het stuk was landelij kzo'n succes dat een vervolg niet kon uitblijven. 
Dezelfde schrijver en regisseur, Lex Passchier, maakte opnieuw een thrillerkomedie, Hoog Spel, waarin het wederom draait om een moord en om de vraag wie het gedaan heeft. Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Jij bent als publiek getuige van een gebeurtenis waardoor deze toneelavond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt.


De hoofdrollen worden vertolkt door theatergrootheden Johnny Kraaijkamp jr, Nettie Blanken en Trudy Labij. Hun feilloze gevoel voor timing en grote talent voor komisch acteren zullen ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit en de zaal met een grote glimlach verlaat.Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels. Voorheen schreef hij ook de zinderde stukken voor het Thrillertheater.

 

Niet reserveerbaar

dit vind je vast ook leuk

 • vr 8 okt
  Rob en Emiel - Van Houdini tot Copperfield
  Rob en Emiel
  Van Houdini tot Copperfield
  19:30 Grote Zaal
  show
  BESTEL KAARTEN
 • vr 8 okt
  Rob en Emiel - Van Houdini tot Copperfield
  Rob en Emiel
  Van Houdini tot Copperfield
  21:30 Grote Zaal
  show
  BESTEL KAARTEN
 • do 9 sep
  Syb van der Ploeg, Maarten Peters - The Best Of Simon & Garfunkel
  Syb van der Ploeg, Maarten Peters
  The Best Of Simon & Garfunkel
  19:30 Grote Zaal
  muziek