Een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers.

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster van het puberouderschap. Je aanwezigheid als ouder wordt louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wilt zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.


De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.De pers over deze voorstelling

'Vol humor, met veel vaart en leuke vondsten.'...'Een aanrader.' (De Telegraaf)

'Heerlijke, herkenbare, humoristische en soms gênante cabaretvoorstelling.'... 'Combinatie Ellen, Dianne en Hanneke is fantastisch.' (Audities.nl)

'Bubbelbad van herkenning.'... 'Moet door alle ouders van pubers worden gezien!' (musicalnieuws.nl)

dit vind je vast ook leuk

 • za 23 okt
  Winston Post, Joke de Kruijf e.a. - Liften 2: Girls Night Inn
  Winston Post, Joke de Kruijf e.a.
  Liften 2: Girls Night Inn
  20:15 Grote Zaal
  toneel
  BESTEL KAARTEN
 • vr 17 dec
  Omdenken - Zoals Verwacht Loopt Alles Anders
  Omdenken
  Zoals Verwacht Loopt Alles Anders
  20:15 Grote Zaal
  diversen
  BESTEL KAARTEN
 • vr 14 jan
  Dutch Eagles - Gold
  Dutch Eagles
  Gold
  20:15 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN