Je hebt vragen over je bezoek aan ons theater. Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden. Mocht je antwoord hier niet tussen staan, kun je contact opnemen met ons opnemen via reserveren@theaterdewillem.nl. 


Wanneer krijg ik dan mijn kaarten?
Op dit moment zijn we druk bezig om iedereen kaarten toe te wijzen met rij- en stoelnummers. Het kan zijn dat je deze inmiddels hebt ontvangen, zo niet dan komen deze er zo snel mogelijk aan. 

Sommige voorstellingen zijn niet te boeken. Waarom is dat?
Sommige voorstellingen zijn meegekomen uit het afgelopen seizoen of zelfs uit het seizoen daarvoor. Daar waren op dat moment al veel kaarten voor verkocht en zijn dus ook al uitverkocht. 

Moet ik me straks laten testen voor ik naar binnen mag?
Vanaf de start van het nieuwe seizoen zullen wij bij de ingang van het theater de CoronaCheck app moeten scannen. Wie compleet gevaccineerd is, krijgt automatisch een groen scherm, maar wie dat nog niet is, zal zich inderdaad moeten laten testen. Dat kan bij de locaties van Testen voor Toegang (https://www.testenvoortoegang.org). Kijk hier voor meer informatie.

Datzelfde geldt als je het virus niet langer dan een half jaar geleden hebt gehad, met het herstelbewijs.

Ben je niet gevaccineerd en heb je het virus niet gehad in het laatste half jaar, dan moet je je laten testen. Dat kan gratis via www.testenvoortoegang.org, maar vanzelf ook bij de GGD. Een andere test, inclusief de zelf-test, is niet voldoende. Het testresultaat zelf geldt niet als toegangsbewijs, maar je kunt het gebruiken in de CoronaCheck-app of uploaden en uitprinten via www.coronacheck.nl. Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden, maar het mag natuurlijk gerust.

Hopelijk duurt die regeling tot 1 november.


Programma

 • do 23 sep
  Charly Luske - The Story Of Robbie Williams
  Charly Luske
  The Story Of Robbie Williams
  20:15 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN
 • za 25 sep
  Bertolf - Happy In Hindsight
  Bertolf
  Happy In Hindsight
  20:15 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN
 • zo 3 okt
  Juf Roos - Juf Roos gaat op avontuur
  Juf Roos
  Juf Roos gaat op avontuur
  13:30 Grote Zaal
  familie
  BESTEL KAARTEN

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws

U hebt u ingeschreven voor de nieuwsbrief