Willems borrelarrangement

Wij maken je theaterbezoek graag compleet met één van onze horeca-arrangementen. Verleng je bezoek en geniet onder het genot van een drankje en een lekker hapje na afloop van de voorstelling aan een speciaal voor jouw gereserveerde tafel in onze foyer. 

Old Dutch Style (16 hapjes) - € 12,50
rundvlees bitterballen, mini frikandellen, kipnuggets, bami hapjes

Bitterballen (15 hapjes) - € 12,50

Vega mix (12 hapjes) - € 12,50 

Hoe te reserveren?
Een Willems borrelarrangement reserveer je gemakkelijk direct bij de reservering van je kaartjes (tot 24 uur voor de voorstelling). Heb je al kaarten voor een voorstelling, maar wil je er graag nog een Willems borrelarrangement bij? Bel dan onze kassa via 078-6158226 of stuur een e-mail naar reserveren@theaterdewillem.nl o.v.v. je naam en datum voorstelling. Helaas is het niet altijd mogelijk om op de middag/avond van de voorstelling een arrangement af te nemen i.v.m. de voorraad. Het kan dan zijn dat het is uitverkocht.

Bijzonderheden
In veel gevallen zit er een drankje in de entreeprijs. Als een voorstelling pauze heeft, krijg je het drankje in de pauze. Is er geen pauze, krijg je het drankje na de voorstelling. Wij willen je vragen het drankje na de voorstelling zelf te halen bij één van onze horecapunten en plaats te nemen aan de voor jou gereserveerde tafel. Op deze tafel vind je een bordje met daarop jouw naam.

Het borrelarrangement wordt naar je tafel gebracht door één van onze medewerkers.

Pin only
Omdat we vaak veel mensen in korte tijd moeten bedienen, rekenen wij alleen af met pin. 

Geen consumpties de zaal in
Het is niet toegestaan om consumpties mee te nemen in de theaterzaal tijdens theatervoorstellingen. Het nuttigen van consumpties is storend voor zowel de artiesten als medebezoekers. Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties bij voorstellingen is ook niet toegestaan.

Programma

 • za 14 sep
  Raymond Mens - Lang Leve Amerika
  Raymond Mens
  Lang Leve Amerika
  20:15 uur Theaterzaal
  Lezing/Info
  bestel kaarten
 • za 21 sep
  Kiss The Frog -
  Kiss The Frog
  20:15 uur Theaterzaal
  Muziek
  bestel kaarten
 • zo 22 sep
  De Grote Gameshow -
  De Grote Gameshow
  14:00 uur Theaterzaal
  Familievoorstelling
  bestel kaarten

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws