Tickets

Informatie kaartverkoop

Let op: het is nog niet mogelijk om kaarten te reserveren voor voorstellingen uit het nieuwe theaterseizoen. Dit alles heeft te maken met de nog grote onzekerheid ten aanzien van corona en de dan nog geldende maatregelen. Door korter van te voren in de verkoop te gaan, kunnen wij actueler inspelen op de ontwikkelingen. De verkoop start binnenkort, dit zullen wij tijdig van tevoren aankondigen.

De Ticketshop is gesloten. De avondkassa is alleen geopend voorafgaand aan de voorstellingen. Natuurlijk zijn wij wel bereikbaar via reserveren@theaterdewillem.nl. Houd er rekening mee dat we niet zo snel kunnen reageren als je van ons gewend bent.

Online
Je kan snel en eenvoudig tickets bestellen via onze website. Je dient wel een account aan te maken. Vanwege de Corona-richtlijnen kun je nu niet kiezen waar je zelf wilt zitten. Het systeem kiest gegarandeerd de beste stoelen die op dat moment beschikbaar zijn.

Telefonisch reserveren
Reserveren via de telefoon is mogelijk gedurende de openingstijden van onze kassa. De kassa is bereikbaar via 078-6158226. Telefonisch gereserveerde kaarten moeten binnen twee weken na reservering worden afgehaald, anders vervalt de reservering. Valt de voorstelling binnen twee weken na reservering, dan kun je de kaarten ook afhalen in het theater vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Let op: voor het toesturen van de tickets brengen wij € 4,00 servicekosten in rekening.

Theaterkassa
Tickets voor onze voorstellingen zijn ook verkrijgbaar via de Ticketshop bij de ingang van Sportcentrum Papendrecht, naast het Apollohotel aan de Burgemeester Keijzerweg 110.

De openingstijden
maandag t/m donderdag: 7:00 - 14:00 uur en 19:00 - 21:30 uur
vrijdag: 7:00 - 14:00 uur
zaterdag en zondag: 9:00 - 12:30 uur

De kassa van Theater De Willem is vanaf een half uur voor aanvang van elke voorstelling geopend.

Reserveren via e-mail
Mocht je er online niet uitkomen of zijn wij telefonisch niet bereikbaar, dan kan je altijd een e-mail sturen naar reserveren@theaterdewillem.nl. Vermeld in de mail de titel van de voorstelling, datum, het tijdstip, het aantal kaarten (volwassenen en kinderen <12 jaar), je naam en telefoonnummer. Zet er eventueel ook bij waar je graag wilt zitten, dan kunnen we er mogelijk rekening mee houden. Nadat wij de reservering hebben gemaakt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met de betaalinstructies.

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer informatie rondom de kaartverkoop? Dan kun je telefonisch contact opnemen via 078-6158226 of stuur een e-mail naar reserveren@theaterdewillem.nl .

Klik hier voor alle info rondom COVID-19

Programma

 • do 9 sep
  Syb van der Ploeg, Maarten Peters - The Best Of Simon & Garfunkel
  Syb van der Ploeg, Maarten Peters
  The Best Of Simon & Garfunkel
  19:30 Grote Zaal
  muziek
 • do 9 sep
  Syb van der Ploeg, Maarten Peters - The Best Of Simon & Garfunkel
  Syb van der Ploeg, Maarten Peters
  The Best Of Simon & Garfunkel
  21:30 Grote Zaal
  muziek
 • za 11 sep
  Vet Kindercabaret - Kapot VET!
  Vet Kindercabaret
  Kapot VET!
  14:30 Grote Zaal
  familie

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws

U hebt u ingeschreven voor de nieuwsbrief