Tickets

Tickets zomerprogramma 
Tickets voor de zomervoorstellingen zijn gewoon via onze website te bestellen, met uitzondering van familievoorstellingen, die zijn voorlopig uitsluitend te reserveren via e-mail. Mail de titel van de voorstelling, het gewenste tijdstip, je naam, telefoonnummer, gewenst aantal kaarten (volwassenen en kinderen <12 jaar) naar reserveren@theaterdewillem.nl. Zet er ook bij waar je het liefste wil zitten, dan houden we daar waar mogelijk rekening mee.
Je krijgt vervolgens van ons een bevestigingsmail met betaalinstructies. 

Online bestellen voor familievoorstellingen kan wel via de Nationale Theater Kassa.

Ook rolstoelplaatsen zijn uitsluitend te reserveren via e-mail.

Klik hier voor alle info rondom COVID-19

Via de website 
Via het Programma kun je eenvoudig een account aanmaken en tickets bestellen.

In "normale tijden" zijn de meeste entreeprijzen zijn inclusief drankje en hanteren kortingen voor 65+- en CJP-pashouders. In verband met de Corona-maatregelen en de tijdelijke afspraken tussen theaters en theatermakers doen we dat tot 1 januari 2021 niet.

Na bevestiging van je reservering ontvang je de factuur en iDeal-link in je mail. LET OP: soms verdwijnt deze e-mail in de spamfolder. Na betaling is je reservering definitief. Je ontvangt een e-mail met daarin je tickets. Deze tickets kun je printen of bij de entree tonen op je mobiel. 

Je kunt ervoor kiezen om kaartjes te laten opsturen. In dat geval krijg je onze vertrouwde papieren entreebewijzen in huis. Voor deze service rekenen we in de voorverkoop € 8,00 per bestelling, daarna € 4,00 per bestelling. 

Aan de kassa
Tickets voor onze voorstellingen zijn tevens verkrijgbaar de TheaterTicketshop bij de ingang van Sportcentrum Papendrecht, naast het Apollohotel aan de Burgemeester Keijzerweg 110. Let op: dit geldt niet voor de voorstellingen in juli en augstus 2020!

De openingstijden zijn:
maandag t/m donderdag: 7:00 - 14:00 uur en 19:00 - 21:30 uur
vrijdag: 7:00 - 14:00 uur
zaterdag en zondag: 9:00 - 12:30 uur 

Daarnaast is de kassa van Theater De Willem vanaf een uur voor aanvang van elke voorstelling geopend.

Telefonisch reserveren 
Telefonisch reserveren is mogelijk gedurende de openingstijden van onze kassa (zie hierboven). De kassa is te bereiken op 078-6158226.

Telefonisch gereserveerde kaarten moeten binnen twee weken na reservering worden afgehaald, anders vervalt de reservering.
Valt de voorstelling binnen twee weken na reservering dan kun je de kaarten ook afhalen in het theater vanaf één uur voor de voorstelling, tot uiterlijk één kwartier voor aanvang.
Je kunt je telefonische reservering ook schriftelijk afhandelen: op verzoek krijg je een rekening thuis. Na betaling worden je kaarten toegezonden. Voor deze service rekenen we € 4,00 per reservering.

Voor meer informatie over de kaartverkoop kun je telefonisch contact met ons opnemen via 078 6158226, of e-mailen naar reserveren@theaterdewillem.nl