Hoe kun je kaarten reserveren?

Kaartverkoop

Nieuw programma seizoen 2024-2025

De theaterbrochure
Alle Vrienden, mensen uit Papendrecht en gasten buiten Papendrecht die de afgelopen twee seizoenen kaarten hebben gekocht, ontvangen onze brochure per post. Heb je de brochure niet gehad, dan kun je hem ook ophalen bij Sportcentrum Papendrecht, Theater De Willem of Gemeente Papendrecht. 

Kaarten reserveren voor seizoen 2024-2025
Let op: kaarten reserveren voor theaterseizoen 2024-2025 is uitsluitend mogelijk via onze website of via het bestelformulier

Aan de kassa
Heb je vragen en wil je het liefst fysiek kaarten reserveren voor het huidige theaterseizoen? Dat kan uitsluitend bij de Ticketshop van het theater in het Sportcentrum aan de Burgemeester Keijzerweg 110. Bekijk hier onze openingstijden.

Telefonisch reserveren
Telefonisch reserveren voor theaterseizoen 2023-2024 kan via 078-615 82 26 op onze openingstijden en één uur voor aanvang van elke voorstelling. Telefonisch gereserveerde kaarten moeten binnen twee weken na reservering zijn afgerekend, anders vervalt de reservering. Valt je voorstelling binnen twee weken na het maken van je reservering, dan kan je tot uiterlijk één kwartier voor aanvang je kaarten afhalen. Je kunt je telefonische reservering ook schriftelijk afhandelen: op verzoek krijgt je een rekening thuis. Het is ook altijd mogelijk om e-tickets te kopen.

Voor bestellingen met e-tickets rekenen wij € 1,00 per bestelling. Het is ook mogelijk om onze originele kartonnen kaarten te ontvangen, maar daarvoor rekenen we € 5,00 per bestelling. 

Door kaarten te bestellen, ga je akkoord met onze huisregels. Je vindt ze op onze website www.theaterdewillem.nl.

Theater cadeau doen?
De Podium Cadeaukaart is de grootste cadeaukaart voor theater en concert in Nederland. Deze cadeaukaart is inwisselbaar bij 300+ podia. Deze kaart kan je ook bij ons inwisselen én aanschaffen. Je bepaalt zelf het bedrag dat je op de kaart wilt zetten. Onwijs leuk om iemand cadeau te doen!

Programma

 • za 14 sep
  Raymond Mens - Lang Leve Amerika
  Raymond Mens
  Lang Leve Amerika
  20:15 uur Theaterzaal
  Lezing/Info
  bestel kaarten
 • za 21 sep
  Kiss The Frog -
  Kiss The Frog
  20:15 uur Theaterzaal
  Muziek
  bestel kaarten
 • zo 22 sep
  De Grote Gameshow -
  De Grote Gameshow
  14:00 uur Theaterzaal
  Familievoorstelling
  bestel kaarten

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws