Hoe kun je kaarten reserveren?

Kaartverkoop

Nieuw programma seizoen 2024-2025
Het nieuwe theaterprogramma van Theater De Willem staat vanaf dinsdag 7 mei, 10.00 uur, online op onze website.

De theaterbrochure
Alle Vrienden, mensen uit Papendrecht en gasten buiten Papendrecht die de afgelopen twee seizoenen kaarten hebben gekocht, ontvangen onze brochure per post. Heb je de brochure niet gehad, dan kun je hem ook ophalen bij Sportcentrum Papendrecht, Theater De Willem of Gemeente Papendrecht. 

Kaarten reserveren voor seizoen 2024-2025
Vanaf 7 mei, 10.00 uur, is het voor Vrienden van het theater mogelijk kaarten te reserveren voor het nieuwe seizoen. Zij krijgen tot maandag 20 mei voorrang met bestellen. Vanaf dan, om 10.00 uur, is het voor iedereen mogelijk kaarten te reserveren voor het nieuwe theaterseizoen.

Let op: kaarten reserveren voor theaterseizoen 2024-2025 is uitsluitend mogelijk via onze website of via het bestelformulier

Aan de kassa
Heb je vragen en wil je het liefst fysiek kaarten reserveren voor het huidige theaterseizoen? Dat kan uitsluitend bij de Ticketshop van het theater in het Sportcentrum aan de Burgemeester Keijzerweg 110. Bekijk hier onze openingstijden.

Telefonisch reserveren
Telefonisch reserveren voor theaterseizoen 2023-2024 kan via 078-615 82 26 op onze openingstijden en één uur voor aanvang van elke voorstelling. Telefonisch gereserveerde kaarten moeten binnen twee weken na reservering zijn afgerekend, anders vervalt de reservering. Valt je voorstelling binnen twee weken na het maken van je reservering, dan kan je tot uiterlijk één kwartier voor aanvang je kaarten afhalen. Je kunt je telefonische reservering ook schriftelijk afhandelen: op verzoek krijgt je een rekening thuis. Het is ook altijd mogelijk om e-tickets te kopen.

Voor bestellingen met e-tickets rekenen wij € 1,00 per bestelling. Het is ook mogelijk om onze originele kartonnen kaarten te ontvangen, maar daarvoor rekenen we € 5,00 per bestelling. 

Door kaarten te bestellen, ga je akkoord met onze huisregels. Je vindt ze op onze website www.theaterdewillem.nl.

Programma

 • do 23 mei
  Moordmysterie - Circus Circus
  Moordmysterie
  Circus Circus
  19:30 uur Foyer
  Quiz
 • vr 24 mei
  Fabian Franciscus - Loskomen
  Fabian Franciscus
  Loskomen
  20:15 uur Theaterzaal
  Cabaret en Kleinkunst
  bestel kaarten
 • za 25 mei
  Beperkt Houdbaar - Andries Tunru en Stefan Hendrikx
  Beperkt Houdbaar
  Andries Tunru en Stefan Hendrikx
  20:15 uur Theaterzaal
  Cabaret en Kleinkunst
  bestel kaarten

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws