Schrijf je nu in!

Bedenk jij de spannendste verhalen of ben je een acteur of actrice in de dop? Schrijf je dan nu in voor de lessen van JeugdTheaterSchool Papendrecht. Ontdek wat toneelspelen is, laat je fantasie gaan en leer hoe het is om samen iets moois te maken en op te voeren!

Tot aan de herfstvakantie is het mogelijk je in te schrijven via dit inschrijfformulier (PDF). Stuur het inschrijfformulier op naar Theater De Willem, t.a.v. JeugdTheaterSchool Papendrecht, Postbus 192, 3350 AD Papendrecht of mail 'm naar jtsp@theaterdewillem.nl.

Na inschrijving wordt de factuur verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Let op: De inschrijving geldt voor een heel cursusjaar. Leerlingen die tussentijds afhaken krijgen geen lesgeld terug.

Wat zijn de kosten?
Groep 3 en 4 (1 uur les) - € 125,00 per jaar
Groep 5 t/m 8 en Productiegroep (2 uur les) - € 185,00 per jaar

Kom tot aan de herfstvakantie een keertje proeven!
Lijkt het jou leuk om mee te doen aan de lessen van de JeugdTheaterSchool, maar wil je eerst een keertje 'proeven'? Dat kan natuurlijk en je bent van harte welkom! Tot aan de herfstvakantie kun je deelnemen aan één van onze lessen. Stuur even een mail naar jtsp@theaterdewillem.nl om je aan te melden.

Programma

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws