Wij verkochten het 25.000ste kaartje!

Wij verkochten het 25.000ste kaartje!

Maandag 19 februari vierde Theater De Willem een fijne mijlpaal: het 25.000ste kaartje van het seizoen 2023-2024 werd verkocht aan meneer en mevrouw Van Wageningen. Samen met theaterdirecteur Erik Groeneweg reikte de Papendrechtse cultuurwethouder Jan Dirk van der Borg haar een Podium Cadeaukaart uit en een bos bloemen.

Wethouder Van der Borg was verheugd over resultaat: “Het is fijn om te zien dat mensen na de pandemie de weg naar het theater weer gevonden hebben. Cultuur is niet alleen leuk, het is ook goed voor je geestelijke gezondheid om een avondje te genieten. Hoe meer inwoners daar gebruik van maken, hoe beter.

Directeur Groeneweg: “Vorig jaar rond deze tijd verkochten we ons 20.000ste kaartje van dat seizoen, dus je ziet hoe goed het nu gaat. Ik ben er heel blij mee. Je leest veel dat het publiek nu vooral zou kiezen voor grootschalige evenementen, dus de belangstelling voor ons soort intiemere voorstellingen is geweldig!

Mevrouw Van Wageningen is een liefhebber van cabaret, maar de laatste jaren was het er niet meer zo van gekomen. Het was een aangename verrassing dat precies háár kaartjes in de prijzen vielen.

Met nog ruim 3 maanden te gaan kan seizoen 2023-2024 wel eens één van de beste jaren aller tijden voor Theater De Willem worden.

Bekijk hier ons hele programma.