Speciale voorzieningen

Slechthorenden: Theater De Willem beschikt over een geavanceerd systeem voor slechthorenden. Dit systeem is ons geschonken door de Lionsclub Alblasserwaard  Souburgh, Schoonenberg Hoorcomfort en Martin Struijk. Informatie bij de kassa. Het gebruik is gratis.

Rolstoelen: Theater De Willem beschikt door de vorm van de zaal over een beperkt aantal plaatsen dat geschikt is voor een rolstoel. In verband met de veiligheid kunnen wij alleen op rij 13 rolstoelplaatsen reserveren. Indien je van deze plaatsen gebruik wenst te maken, moet je dit aangeven op het bestelformulier. Kijk op het zaalplan voor de locatie van de rolstoelplaatsen. Rolstoelplaatsen kunnen niet via de website besteld worden.

Kaarten terugnemen: Eenmaal betaalde kaarten kunnen niet worden terug genomen. Wel is het mogelijk om de kaarten – uiterlijk 48 uur voor aanvang van de betreffende voorstelling – in te leveren voor een digitaal tegoed. Dit tegoed wordt gekoppeld aan je klantgegevens en kan op een later tijdstip worden gebruikt voor nieuwe aankopen.Voor deze service brengen wij € 1,00 per kaartje in rekening.