We gooien de abonnementen overhoop!

De manier waarop mensen theaterkaarten kopen, is de afgelopen jaren nogal veranderd.

Dat vraagt een andere benadering van onze kaartverkoop.

Om het toch zo gemakkelijk mogelijk te houden, hebben we een paar belangrijke aanpassingen gedaan. Je leest ze hier onder.

 

We stappen af van abonnementen.

Dat is op het eerste gezicht een enorme verandering, maar het valt wel mee. Het oude systeem van getrapte korting (5% bij 5 voorstellingen, 6% bij 6 voorstellingen, enz.) wordt vervangen door een vroegboekkorting van € 2,00 per kaartje. Net als bij de abonnementen geldt die korting niet op alle voorstellingen, maar wel op de meeste.

De vroegboekkorting geldt voor iedereen, ongeacht het aantal kaarten dat je koopt, vanaf het moment van de loting (maandag 27 mei) tot en met 30 juni.

Het nieuwe programma komt op dinsdag 7 mei uit. Vanaf 9:00 uur is het op onze website zichtbaar, in de dagen na 7 mei wordt de brochure bezorgd.

Op maandag 6 mei is er een preview, Het Voorgevoel, waar een aantal artiesten vast een voorproefje geeft van wat ons in het nieuwe seizoen te wachten staat. Bezoekers van Het Voorgevoel krijgen het programma gelijk mee.

Kaarten voor Het Voorgevoel kosten € 7,50, ze zijn vanaf 8 april te bestellen via de website.

Bestellen voor het nieuwe programma kan vanaf 7 mei via de website, met het bestelformulier uit het programmaboekje en met een e-mail aan reserveren@theaterdewillem.nl

Vanaf maandag 27 mei worden de kaarten via loting aan je toegekend. In de loop van die dag en de dagen erna krijg je een e-mail met een factuur er in.

De loting is nog steeds de beste manier om te zorgen dat iedereen evenveel kans maakt op de beste plekken in de zaal, maar niet iedereen vindt dezelfde stoelen "de beste stoelen". Daarom blijft de mogelijkheid om ná de loting bij de Ticketshop een andere plek uit te zoeken, voor zover die dan nog beschikbaar is.

Tot en met 30 juni rekenen we € 8,00 administratiekosten per bestelling (ongeacht het aantal kaarten). Daarna rekenen we € 4,00 per bestelling, maar vervalt de vroegboekkorting!

We richten een Vriendenclub op!

Wordt "Vriend van De Willem" en krijg een heleboel voordeel:

Een Vriend van De Willem

- krijgt twee vrijkaarten voor "Het Voorgevoel", dit jaar op maandag 6 mei.

- betaalt geen administratiekosten.

- wordt als eerste geholpen bij de verwerking van alle bestellingen.

- mag aangeven waar hij of zij wil zitten en daar wordt zo goed mogelijk rekening mee gehouden.

- krijgt tijdens het seizoen een paar keer vrijkaarten aangeboden voor een interessante voorstelling.

- krijgt een eigen nieuwsbrief met nog meer aanbiedingen.

- steunt het lokale theater. Een deel van de gelden wordt gebruikt om bijzondere programmering mogelijk te maken, voor educatie projecten op basisscholen en jeugdvoorstellingen. Informatie daarover verschijnt natuurlijk in de nieuwsbrief.

Voorwaarden:

Lidmaatschap kost € 40,00 voor één seizoen.

Vriend worden kan tot op de dag van Het Voorgevoel, het lidmaatschap loopt één seizoen door tot de dag vóór het daarop volgende Voorgevoel.

Vrienden van De Willem groeten elkaar op straat.

Het lidmaatschap is niet overdraagbaar.

Een vriend mag per voorstelling maximaal 8 kaarten bestellen, tenzij de voorstelling andere restricties kent.

Opgeven kan (heel binnenkort) op deze website.