We gooien de abonnementen overhoop!

De manier waarop mensen theaterkaarten kopen, is de afgelopen jaren nogal veranderd.

Dat vraagt een andere benadering van onze kaartverkoop.

Om het toch zo gemakkelijk mogelijk te houden, hebben we een paar belangrijke aanpassingen gedaan. Je leest ze hier onder.

 

We stappen af van abonnementen.

Dat is op het eerste gezicht een enorme verandering, maar het valt wel mee. Het oude systeem van getrapte korting (5% bij 5 voorstellingen, 6% bij 6 voorstellingen, enz.) wordt vervangen door een vroegboekkorting van € 2,00 per kaartje. Net als bij de abonnementen geldt die korting niet op alle voorstellingen, maar wel op de meeste.

De vroegboekkorting geldt voor iedereen, ongeacht het aantal kaarten dat je koopt, vanaf de start van de verkoop (op maandag 27 mei) tot en met 30 juni.

Het nieuwe programma komt op dinsdag 7 mei uit. Vanaf 9:00 uur is het op onze website zichtbaar, in de dagen na 7 mei wordt de brochure bezorgd. Dat gebeurt huis aan huis in Papendrecht, bezoekers buiten Papendrecht krijgen de brochure opgestuurd.

Op maandag 6 mei is er een preview, Het Voorgevoel, waar een aantal artiesten vast een voorproefje geeft van wat ons in het nieuwe seizoen te wachten staat. Bezoekers van Het Voorgevoel krijgen het programma gelijk mee.

Kaarten voor Het Voorgevoel kosten € 7,50, ze zijn vanaf 8 april te bestellen via de website.

Bestellen voor het nieuwe programma kan vanaf 27 mei, 9:00 uur, via de website. Dan geldt: wie het eerste komt, die het eerste maalt. Je kunt ook uitkiezen waar je wilt zitten, zolang de voorraad strekt.
Om online te kunnen bestellen, heb je een account en een inlogcode nodig. Het is handig om vóór 27 mei te controleren of je een account hebt waarop kunt inloggen. Dat scheelt tijdens het bestellen weer tijd.
Wie zich onzeker voelt over online bestellen kan ook van tevoren een bestelling aan ons doorgeven met het bestelformulier uit het programmaboekje of met een e-mail aan reserveren@theaterdewillem.nl. Wij gaan dan, ook op 27 mei vanaf 9:00 uur, die bestellingen verwerken. Dat levert geen enkele voorrang op, wij moeten ook wachten tot we aan de beurt zijn. (Maar we zijn er best handig in, dus dat scheelt weer iets.)

Nadat je bestelling verwerkt is krijg je een e-mail met een factuur er in. Na betaling ontvang je direct je e-tickets of via de post je papieren kaartjes. E-tickets mag je ook op je telefoon mee nemen, je hoeft ze niet uit te printen.

Tot en met 30 juni rekenen we € 8,00 administratiekosten per bestelling (ongeacht het aantal kaarten). Daarna rekenen we € 4,00 per bestelling, maar vervalt de vroegboekkorting! Voor e-tickets rekenen we het hele jaar door € 1,00 per bestelling.

We richten een Vriendenclub op!

Word "Vriend van De Willem" en krijg een heleboel voordeel:

Een Vriend van De Willem

- krijgt twee vrijkaarten voor "Het Voorgevoel", dit jaar op maandag 6 mei.

- betaalt geen administratiekosten.

- wordt als eerste geholpen bij de verwerking van alle bestellingen.

- mag aangeven waar hij of zij wil zitten en daar wordt zo goed mogelijk rekening mee gehouden.

- krijgt tijdens het seizoen een paar keer vrijkaarten aangeboden voor een interessante voorstelling.

- krijgt een eigen nieuwsbrief met nog meer aanbiedingen.

- steunt het lokale theater. Een deel van de gelden wordt gebruikt om bijzondere programmering mogelijk te maken, voor educatie projecten op basisscholen en jeugdvoorstellingen. Informatie daarover verschijnt natuurlijk in de nieuwsbrief.

Voorwaarden:

Lidmaatschap kost € 40,00 voor één seizoen.

Vriend worden kan tot op de dag van Het Voorgevoel, het lidmaatschap loopt één seizoen door tot de dag vóór het daarop volgende Voorgevoel.

Vrienden van De Willem groeten elkaar op straat.

Het lidmaatschap is niet overdraagbaar.

Een vriend mag per voorstelling maximaal 8 kaarten bestellen, tenzij de voorstelling andere restricties kent.

Opgeven kan op deze website.