Ontdek kakelvers cabarettalent!

Sinds jaar en dag is Cabarestafette dé plek waar je de grote cabaretiers van de toekomst spot. Met elke avond drie totaal andere acts krijg je gegarandeerd een gierend grappig driegangen-verrassingsmenu voorgeschoteld. Elk jaar verzamelen veelbelovende jonge grappenmakers zich in de Cabarestafette, om er samen op uit te trekken, en de theaters uit te checken. Jij ziet er drie voor de prijs van één. De line-up wisselt per avond, dus je weet nooit wat je krijgt. Laat je verrassen!

Eerdere deelnemers schopten het nog best ver, zoals Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen, Peter Pannekoek en Kasper van der Laan. Ze zochten een veilige haven in de Cabarestafette voordat zij in hun eentje door het land trokken. Zo kon het publiek hen ontdekken en vonden zij hun publiek.

Line-up Theater De Willem
De line-up wisselt per avond, maar bij ons geven Martijn Crins, Frino en Tobi Kooiman acte de présence. De presentatie is in handen van Thijs van de Meeberg. Koop kaarten en laaf je aan het beste cabarettalent van het moment!