Swing Both Ways is het tweede concert van Het Groot Orkest van Excelsior met dé crooner van de lage landen: Dennis van Aarssen.

De eerste editie was een groot succes en deze editie belooft dit minimaal te evenaren. Een heerlijke avond waarbij het orkest, onder leiding van dirigent Ruud Welle, je meeneemt naar de roemruchte tijd waarin crooners zoals Frank Sinatra en Tony Bennett hun hoogtijdagen vieren. Een heerlijk avondje swing-muziek waarbij het orkest en Dennis aan elkaar gewaagd zullen zijn.

 

Vanaf het moment dat Dennis van Aarssen de jury van The Voice of Holland omverblies met zijn vertolking van Sinatra’s That’s Life veranderde zijn leven compleet. Hij won de finale van het populaire tv-programma, maakte een debuutplaat en nam in 2020 een prestigieuze Edison Jazz in ontvangst, de oudste muziekprijs van ons land. Inmiddels reist de succesvolle zanger stad en land af met zijn eigen theatershow, maar op 14 juni staat hij opnieuw samen met Het Groot Orkest van Excelsior in ons theater.

Het belooft een swingende avond te worden met bekende hits zoals onder andere Mister Bojangles en Fly Me To The Moon. Maar Dennis zal zich samen met het orkest ook aan zijn eigen hits wagen zoals. De crooner liefhebbers zullen dan ook zeker aan hun trekken komen. Maar zoals je inmiddels van je eigen Excelsior gewend bent wordt het een avond vol afwisseling en zal het orkest de muzikale uitstapjes ook deze keer zeker niet schuwen.

Kortom, 14 juni wordt een avond om nooit te vergeten!