Vanaf 2 jaar. 60 minuten zonder pauze.

 

Ga mee op een magische ontdekkingsreis naar het prille begin van de vriendschap tussen Bax de Beer, Toby de Aap en Pepper de Papegaai. Dirk Scheele brengt de kleurrijke dierenpersonages tot leven met zijn vrolijke en meeslepende liedjes. Laat de verbeelding de vrije loop en dompel je onder in de fantasierijke wereld van StoryZoo. Een speelse en educatieve belevenis voor jonge avonturiers!

 

StoryZoo is een internationaal erkend merk dat interactieve verhalen en educatief entertainment voor kinderen biedt. In de educatieve animatieserie StoryZoo, die sinds 2016 elke dag op verschillende televisie- en video platformen te zien is, waaronder bij Telekids, Disney+, Videoland, Amazon Prime, etc. leren jonge kinderen op een speelse manier Engels. De serie is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde taalinstituten en heeft een educatieve basis. StoryZoo biedt kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar één groot avontuurlijk feest: het is feelgood-animatie met een educatieve grondslag.

 

Extra informatie
Veiligheid gaat voor alles, en daarom moeten we iedereen registreren. Voor elke bezoeker, zelfs de kleintjes, vragen we je om een toegangsbewijs te reserveren. Bedankt voor je begrip.