Stap in de magische wereld van prijswinnend illusionist Nigel Otermans.

Vanaf 6 jaar.

 

Hans Klok noemde Nigel Otermans het grootste talent in zijn categorie. Geen wonder, want als sinds 2012 is Nigel in de ban van goochelen. Tijdens de show De Tijdreiziger maken Nigel en zijn Wonder Girls een betoverende reis door de tijd met meer dan twintig grote illusies! Nigel krijgt een mysterieuze kist die een tijdmachine blijkt te zijn. Hij reist terug en vooruit in de tijd. Naar onder meer de middeleeuwen, toen goochelen ten strengste verboden was, naar de jaren 50, toen het variété zijn gloriejaren beleefde en naar de toekomst om te ontdekken hoe er dan gegoocheld wordt. Lukt het Nigel daarna nog wel om in onze tijd terug te komen?

 

De Tijdreiziger staat met spectaculaire illusies en prachtige muziek garant voor een geweldige avond uit met het hele gezin!

 

Over Nigel Otermans

Op elfjarige leeftijd raakte de in Maastricht geboren Nigel Otermans (2001) in de ban van goochelen. Daarna ging er geen dag voorbij zonder een illusie. In 2019 werd hij Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen en in 2022 Nederlands Kampioen Illusionisme tijdens de Nederlandse Magische Unie-Goochelwedstrijd voor volwassenen. Jurylid Hans Klok: ‘Op dit moment is Nigel het grootste talent in zijn categorie’. Televisieprogramma’s waaronder HLF8, BEAU en Game of Talents (RTL4) nodigden hem uit. Van 2021 tot en met 2023 speelde hij in Openluchttheater Valkenburg illusieshows die door pers en publiek juichend werden ontvangen. In december 2023 speelde Nigel met zijn team bijna dagelijks vier shows in het CoIiseum te Lissabon waar hij onderdeel was van het Kerst Circus. 2024-2025 gaat hij op tournee met de flitsende familievoorstelling De Tijdreiziger.

 

Extra informatie
Veiligheid gaat voor alles, en daarom moeten we iedereen registreren. Voor elke bezoeker, zelfs de kleintjes, vragen we je om een toegangsbewijs te reserveren. Bedankt voor je begrip.