De leukste computerspelletjes beleef je in het theater!

Vanaf 6 jaar, 45 minuten zonder pauze.

 

Heb je er ooit van gedroomd om echt in je favoriete videogame te stappen? Zet die hoofdtelefoon maar op, gooi je fantasie in de hoogste versnelling en druk op start, want die dag is eindelijk gekomen.

 

Welkom bij De Grote Game Show. Samen ontdekken we verborgen bonuslevels, verbrijzelen we records en verbazen we zelfs de sterkste eindbazen. We beleven avonturen in de meest fantastische games van toen en nu. Er komen natuurlijk grappige uitdagingen voorbij, maar één ding is zeker: de uiteindelijke winnaar van deze game… dat ben jij.

 

A.vontura Silent Disco Theater maakt al meer dan 10 jaar voorstellingen waarin muziek, interactief theater en vertelkunst samenkomen. Door gebruik te maken van hoofdtelefoons wordt een weergaloze ervaring gecreëerd waarbij iedereen meedoet. Er kunnen meerdere shows per speeldag gespeeld worden, die elk 30 minuten duren en op bijna elke locatie kunnen worden opgevoerd, zoals scholen, festivals, bibliotheken en theaters.

 

De voorstellingen laten kinderen op een speelse manier kennismaken met grote vraagstukken, zoals: wat is vriendschap, wat wil je later worden, wat is tijd, wat is taal en hoe kunnen we de wereld redden.

Let op: er kunnen maximaal 90 mensen aan mee doen. Het is een interactieve voorstelling, de kaarten zijn daarom ook ongeplaceerd.